Aalborgs nye restaurant Struktur åbner 15. marts med et sandt gastronomisk drømmehold bag sig, skriver MigOgAalborg.dk.

Prisvindende Dennis Juhl, medstifter af Textur Frederik Østeraa og så Thorsten Stevnhoved indehaver de sidste 15 år af Café Vesterå.

“Det bliver et mangfoldigt hus, og det kommer menukortet og priserne også til at afspejle. Aalborg er inde i en fantastisk udvikling, og vi vil gerne være med til at skubbe på den gastronomiske del. Jeg har ikke rigtig set det her før andre steder, men er blevet inspireret af Balthazar i New York, som har lidt af hvert. Balthazar er et brasserie, en cocktailbar og de har deres egen bager. Vi ønsker også at skabe et køkken, der kan det hele,” fortæller Dennis Juhl, da projektet afsløres over for MigogAalborg.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne