Aalborgs nye restaurant Struktur åbner 15. marts med et sandt gastronomisk drømmehold bag sig, skriver MigOgAalborg.dk.

Prisvindende Dennis Juhl, medstifter af Textur Frederik Østeraa og så Thorsten Stevnhoved indehaver de sidste 15 år af Café Vesterå.

“Det bliver et mangfoldigt hus, og det kommer menukortet og priserne også til at afspejle. Aalborg er inde i en fantastisk udvikling, og vi vil gerne være med til at skubbe på den gastronomiske del. Jeg har ikke rigtig set det her før andre steder, men er blevet inspireret af Balthazar i New York, som har lidt af hvert. Balthazar er et brasserie, en cocktailbar og de har deres egen bager. Vi ønsker også at skabe et køkken, der kan det hele,” fortæller Dennis Juhl, da projektet afsløres over for MigogAalborg.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne