Tom Boye har været direktør for både Montra Hotel Skaga i Hirtshals og Montra Hotel Hanstholm, men han har nu fået job på Ruths Hotel i Skagen.

Ny hotelchef for Montra Hotel Skaga i Hirtshals bliver Sarah Routledge, der i over 20 år har været hotellets receptions- og konferencechef, mens Tino Johannesen fortsætter som hotelchef for Montra Hotel Hanstholm.

Begge hotelchefer refererer direkte til bestyrelsesformand Søren Casparij, Montra Hotels A/S.

”Tom har gjort en fantastisk indsats hos os i over 19 år, og vi er stolte over kunne sende ham videre til et af landets berømte hoteller. Han har været med til at bygge et godt fundament for en fortsat positiv udvikling af hotellerne. Begge hoteller er i positiv og travl drift, og de sidste par år har vi investeret ikke ubetydelige millionbeløb i renovering af værelser og faciliteter som led i en udviklingsstrategi. Det arbejde fortsætter fremadrettet,” siger Bestyrelsesformand Søren Casparij, Montra Hotels A/S.

Den nye ledelse er på plads senest den 1. april.

Ruths Hotel byder ny direktør velkommen

De seneste ni år har Peter Jensen stået i spidsen for et af Nordjyllands vigtigste vartegn, Ruths Hotel. Men den tid er nu slut, og pinden er blevet givet videre til Tom Boye, der er ny direktør på hotellet., skriver TV2Nord.dk

Direktøren for Ruths Hotel takker af med et sundt regnskab

Regnskabet for Ruths Hotel, som netop er offentliggjort, viser en stigning på 9.2 % fra 2017 til 2018 og samlet set har direktøren siden 2010 løftet hotellets bundlinje fra et minus på 12.5 millioner til et plus på nu 2.2 millioner.

Ændringer i ledelsen i Montra

Som en konsekvens af, at Montra A/S’ nuværende bestyrelsesformand Søren Casparij har besluttet at fratræde ved den kommende generalforsamling den 1. maj, er det besluttet at styrke den øverste ledelse af koncernen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne