Det er ikke tilfældigt, at Henrik Yde er blevet kaldt ”gourmetrestauranternes regnskabskonge” og er en af få restauratører med michelinstjerne, der kan finde ud af at tjene penge, skriver Berlingske.

I 2006 åbnede han Kiin Kiin i Guldbergsgade. Halvandet år efter fik den som den første thailandske restaurant i verden en michelinstjerne. Og den har den beholdt lige siden.

Kiin Kiin har siden udviklet sig til et imperium med 12 spisesteder i København, samt restauranten Sra Bua by Kiin, som ligger på Siam Kempinski-hotel i Bangkok. Den fik i 2017 også en michelinstjerne, som den genvandt sidste år.

Læs hele historien her.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne