Det er ikke tilfældigt, at Henrik Yde er blevet kaldt ”gourmetrestauranternes regnskabskonge” og er en af få restauratører med michelinstjerne, der kan finde ud af at tjene penge, skriver Berlingske.

I 2006 åbnede han Kiin Kiin i Guldbergsgade. Halvandet år efter fik den som den første thailandske restaurant i verden en michelinstjerne. Og den har den beholdt lige siden.

Kiin Kiin har siden udviklet sig til et imperium med 12 spisesteder i København, samt restauranten Sra Bua by Kiin, som ligger på Siam Kempinski-hotel i Bangkok. Den fik i 2017 også en michelinstjerne, som den genvandt sidste år.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

200 år gammelt værtshus er lukket

I mere end 200 år har det været muligt at nyde en kold øl og ryge en smøg på Hvide Lam på Kultorvet nær Nørreport Station i København. Men nu er det slut. Selskabet bag værtshuset er tvangsopløst, og stedet er lukket for nu, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne