Det er ikke tilfældigt, at Henrik Yde er blevet kaldt ”gourmetrestauranternes regnskabskonge” og er en af få restauratører med michelinstjerne, der kan finde ud af at tjene penge, skriver Berlingske.

I 2006 åbnede han Kiin Kiin i Guldbergsgade. Halvandet år efter fik den som den første thailandske restaurant i verden en michelinstjerne. Og den har den beholdt lige siden.

Kiin Kiin har siden udviklet sig til et imperium med 12 spisesteder i København, samt restauranten Sra Bua by Kiin, som ligger på Siam Kempinski-hotel i Bangkok. Den fik i 2017 også en michelinstjerne, som den genvandt sidste år.

Læs hele historien her.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne