Zleep kigger på omkring 50 nye hoteller i Danmark, resten af Norden samt Tyskland, skriver Standby.dk.

Mens Zleep Hotels allerede i dag har fire konkrete hotelåbninger på vej i Danmark, ser kædens grundlægger og administrerende direktør, Peter Haaber, potentiale for flere.

”Vi arbejder netop nu med tre-fire seriøse hotelprojekter i Danmark; der er underskrevet hensigtserklæringer, Letter Of Intent, med udlejere og ejendomsinvestorer. Vi skal nu fremlægge disse planer for Deutsche Hospitality,” siger Peter Haaber til STANDBY.dk – han vil endnu ikke sige, hvor i Danmark projekterne er, kun at Zleep ikke har stort fokus på flere hoteller i den indre by i København.

Blog: Krav om kontant betaling er håbløst forældet

Som omtalt i HORESTAs nyhedsbrev i går er flere partier på Christiansborg nu parate til at se på, om dele af hotelbranchen skal kunne undtages fra reglerne om kontant betaling.
I dag er det reglen, at virksomheder har lov til at sige nej til kontanter fra kl. 22 til 06. I særlige tilfælde kan de få dispensation til at sige nej fra kl. 20.

Video - Tysk hotel: Vi har store ambitioner for Danmark

Snart åbner et nyt hotel med 190 værelser i Sønderborg. Projektet har indtil nu heddet Hotel Alsik, men inden åbningen kommer nu en navneændring. Hotellet har nemlig indgået en franchise-aftale med den tyske hotelkæde Steigenberger, og Sønderborg-hotellet får således navnet Alsik Steigenberger Hotel and Spa.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne