Den legendariske odenseanske restaurant Under Lindetræet kan om tre måneder være et anderledes sted at spise - hvis der da overhovedet bliver lavet mad, skriver Fyens.dk.

Efter 14 år som forpagter siger 43-årige Brian Madsen stop. Han vil tilbage til sit fag og har fået et - endnu hemmeligt - job, hvor han kun skal lave mad.

”Jeg har brugt rigtig mange timer herinde, og pludselig når man til et punkt, hvor man skal prøve noget nyt. Der er mange andre ting at gøre end at lave mad, når man driver en restaurant, og jeg kan bare se, at der bliver mindre og mindre af det, jeg faktisk er uddannet til. Jeg har virkelig lyst til stadig at lave mad, selv om jeg har været kok i så mange år,” siger han.

Forskerhold har skabt en printer, der kan tage nordisk mad til et nyt niveau

Danmark er for længst blevet anerkendt for sine fine råvarer, sit økologiske snit, sin høje fødevaresikkerhed og sit nordiske køkken i verdensklasse. Teknologisk set har vi derimod ikke skabt det store på den internationale madscene, men det er et dansk forskerhold nu i færd med at lave godt og grundigt om på, skriver Finans.dk.

Restauratør er uforstående over politianmeldelse om menneskehandel

Det er kommet frem, at kinesiske kokke i Danmark arbejder til meget lave lønninger, hvilket er i strid med udlændingeloven. En af de restauranter, som i den forbindelse skulle være politianmeldt, er Big World - en kinesisk restaurant med afdelinger i Varde og i Grindsted, skriver Jydske Vestkysten.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne