Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den legendariske odenseanske restaurant Under Lindetræet kan om tre måneder være et anderledes sted at spise - hvis der da overhovedet bliver lavet mad, skriver Fyens.dk.
Efter 14 år som forpagter siger 43-årige Brian Madsen stop. Han vil tilbage til sit fag og har fået et - endnu hemmeligt - job, hvor han kun skal lave mad.
”Jeg har brugt rigtig mange timer herinde, og pludselig når man til et punkt, hvor man skal prøve noget nyt. Der er mange andre ting at gøre end at lave mad, når man driver en restaurant, og jeg kan bare se, at der bliver mindre og mindre af det, jeg faktisk er uddannet til. Jeg har virkelig lyst til stadig at lave mad, selv om jeg har været kok i så mange år,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024