Den legendariske odenseanske restaurant Under Lindetræet kan om tre måneder være et anderledes sted at spise - hvis der da overhovedet bliver lavet mad, skriver Fyens.dk.

Efter 14 år som forpagter siger 43-årige Brian Madsen stop. Han vil tilbage til sit fag og har fået et - endnu hemmeligt - job, hvor han kun skal lave mad.

”Jeg har brugt rigtig mange timer herinde, og pludselig når man til et punkt, hvor man skal prøve noget nyt. Der er mange andre ting at gøre end at lave mad, når man driver en restaurant, og jeg kan bare se, at der bliver mindre og mindre af det, jeg faktisk er uddannet til. Jeg har virkelig lyst til stadig at lave mad, selv om jeg har været kok i så mange år,” siger han.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne