Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den legendariske odenseanske restaurant Under Lindetræet kan om tre måneder være et anderledes sted at spise - hvis der da overhovedet bliver lavet mad, skriver Fyens.dk.
Efter 14 år som forpagter siger 43-årige Brian Madsen stop. Han vil tilbage til sit fag og har fået et - endnu hemmeligt - job, hvor han kun skal lave mad.
”Jeg har brugt rigtig mange timer herinde, og pludselig når man til et punkt, hvor man skal prøve noget nyt. Der er mange andre ting at gøre end at lave mad, når man driver en restaurant, og jeg kan bare se, at der bliver mindre og mindre af det, jeg faktisk er uddannet til. Jeg har virkelig lyst til stadig at lave mad, selv om jeg har været kok i så mange år,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025