De unge mangler et sted, hvor de kan give den gas på dansegulvet i Fredericia.

Sådan er meldingen fra unge og fra restauratører, efter at flere steder er lukket gennem det seneste år. Lige nu byder kun Old Irish Pub på dansegulv og fest til klokken 5 om natten, skriver Vejle Amts Folkeblad.

”Cafemiljøet er blomstrende i Fredericia, men vi har et meget svagt natteliv”, mener Brian Løkkegaard, som er medindehaver af Urbania Street Food.

Spisestedet i Gothersgade har en alkoholbevilling, men har ingen ambition om at blive natklub eller diskotek, understreger Brian Løkkegaard. Han får ofte besøg af unge, der dog smutter hurtigt igen.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne