Der bliver rig mulighed for at smage på de mange produktnyheder, når Madværkstedet inviterer indenfor i Lokomotivværkstedet i København 26.-27. marts 2019.

Uanset om appetitten og inspirationen bliver vakt ved synet eller duften af saftige bøffer, friske og fyldige vine samt søde is og chokoladefristelser, er der med sikkerhed noget for en hver smag, når Madværkstedet 2019 finder sted den 26.-27. marts i Lokomotivværkstedet i København.

Her vil 155 udstillere præsentere en lang række produktnyheder, som vil appellere til alle kroppens sanser. De besøgende får rig mulighed for at se, høre, røre, dufte og selvfølgelige smage på alt fra veganske pålægsvarianter til spiselige blomster.

Om Madværkstedet

Madværkstedet er fødevarebranchens fagmesse med maden og det gode håndværk i centrum. Her kan de besøgende hente inspiration fra 155 udstillere samt se, høre, røre, dufte og selvfølgelig smage på maden. Derudover er det også muligt at opleve spændende foredrag, workshops og produktpræsentationer på messens trendområde Det Levende Madværksted. Madværkstedet arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med brancheforeningen MLDK - Mærkevareleverandørerne. Messen finder sted den 26.-27. marts 2019 i Lokomotivværkstedet i København.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne