Der bliver rig mulighed for at smage på de mange produktnyheder, når Madværkstedet inviterer indenfor i Lokomotivværkstedet i København 26.-27. marts 2019.

Uanset om appetitten og inspirationen bliver vakt ved synet eller duften af saftige bøffer, friske og fyldige vine samt søde is og chokoladefristelser, er der med sikkerhed noget for en hver smag, når Madværkstedet 2019 finder sted den 26.-27. marts i Lokomotivværkstedet i København.

Her vil 155 udstillere præsentere en lang række produktnyheder, som vil appellere til alle kroppens sanser. De besøgende får rig mulighed for at se, høre, røre, dufte og selvfølgelige smage på alt fra veganske pålægsvarianter til spiselige blomster.

Om Madværkstedet

Madværkstedet er fødevarebranchens fagmesse med maden og det gode håndværk i centrum. Her kan de besøgende hente inspiration fra 155 udstillere samt se, høre, røre, dufte og selvfølgelig smage på maden. Derudover er det også muligt at opleve spændende foredrag, workshops og produktpræsentationer på messens trendområde Det Levende Madværksted. Madværkstedet arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med brancheforeningen MLDK - Mærkevareleverandørerne. Messen finder sted den 26.-27. marts 2019 i Lokomotivværkstedet i København.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Universitet forbyder oksekød

Af hensyn til miljøet er oksekød blevet droppet på Goldsmiths, University of London. Initiativet er en del af skolens strategi om at være CO2-neutral i 2025, skriver Sky News.

Tivoli lancerer økologiske dage

Økologiske fødevarer er mere og mere efterspurgt blandt danskerne, når det gælder familiernes daglige indkøb. Men når det gælder de hurtige måltider – eller det vi ofte kalder fastfood eller easyfood – er der plads til mere økologi. Det sætter Landbrug & Fødevarer fokus på med projektet ’Fart på økologien i de hurtige måltider’.

Trend: Sådan ser fremtiden ud for råvarer i storbyen

Værdien er dobbelt. Man får helt friske råvarer produceret lokalt, så mindskes transporten, og det er endvidere også muligt at få lokale råvarer og diverse microgreens, der normalt ikke dyrkes i området.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne