Kenneth Toft-Hansen, 37 år, som er køkkenchef hos Svinkløv Badehotel, vandt i januar guld ved det prestigefyldte Bocuse d’Or, som er det uofficielle verdensmesterskab i kogekunst. Nu kan han også se frem til at modtage Forårsprisen 2019, der uddeles af Aalborg Kongres & Kultur Center, skriver Børsen.

Til daglig driver han sammen med sin kone Svinkløv Badehotel, der i øjeblikket er under genopbygning, efter hotellet og den dertilhørende restaurant brændte ned til grunden i 2016. Han er uddannet gastronom fra Silkeborg Tekniske skole.

Uddelingen af Forårsprisen 2019 til Kenneth Toft-Hansen finder sted fredag 5. april.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne