Nina Højgaard Jensen er som første dansker nogensinde finalist ved verdensmesterskabet og nu sølvvinder. Verdensmesteren blev tyske Marc Almert fra hotel Baur au Lac i Zürich, og bronzevinder er europamesteren Raimonds Tomsons fra Letland.

Nina Højgaard Jensen - medlem af Dansk Sommelier Forening, kendes af gæsterne på restauranterne Le Sommelier (lukket), Anarki og nu Kong Hans Kælder, hvor hun er chefsommelier.

Marc Almert er 27 år og Nina Højgaard Jensen er 26 år, og det er slående, at de to topplaceringer går til så unge sommeliers. Præsidenten for Dansk Sommelier Forening Christian Aarø glæder sig over udviklingen og siger, at det er dejligt at se, at unge i dag kan nå op på den internationale top, hvor de får et stærkt netværk blandt de bedste sommeliers i verden. Det giver store oplevelser i alle de lande, de besøger.

”Vi ønsker Nina Højgaard Jensen stort tillykke med placeringen og håber det vil inspirere andre unge til at blive sommelier”, siger Christian Aarø. Vi er dygtige i Danmark, og der er mange restauranter med internationalt niveau. 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sidste chance for at tilmelde sig Årets Kok 2020

Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne