Nina Højgaard Jensen er som første dansker nogensinde finalist ved verdensmesterskabet og nu sølvvinder. Verdensmesteren blev tyske Marc Almert fra hotel Baur au Lac i Zürich, og bronzevinder er europamesteren Raimonds Tomsons fra Letland.

Nina Højgaard Jensen - medlem af Dansk Sommelier Forening, kendes af gæsterne på restauranterne Le Sommelier (lukket), Anarki og nu Kong Hans Kælder, hvor hun er chefsommelier.

Marc Almert er 27 år og Nina Højgaard Jensen er 26 år, og det er slående, at de to topplaceringer går til så unge sommeliers. Præsidenten for Dansk Sommelier Forening Christian Aarø glæder sig over udviklingen og siger, at det er dejligt at se, at unge i dag kan nå op på den internationale top, hvor de får et stærkt netværk blandt de bedste sommeliers i verden. Det giver store oplevelser i alle de lande, de besøger.

”Vi ønsker Nina Højgaard Jensen stort tillykke med placeringen og håber det vil inspirere andre unge til at blive sommelier”, siger Christian Aarø. Vi er dygtige i Danmark, og der er mange restauranter med internationalt niveau. 

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne