Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I 2016/17 fik Compass Group Danmark, der dagligt står for frokost til 60.000 kantinebesøgende, et betydeligt ryk op på bundlinjen for første gang i fire år. Den fremgang har selskabet holdt blus under i det forgangne regnskabsår, der løber fra 1. oktober 2017 til 30. september 2018, skriver FødevareWatch.dk.
Her lander årets resultat på 30,6 mio. kr. mod 17,9 mio. kr. året før. Resultatet er det højeste i fem år.
"Jeg er meget stolt over, hvor vi er i dag, og de resultater vi har skabt. Vi har klart styrket forretning og fundet vores ben igen, men er også kommet videre derfra," lyder det fra Zanne Burø, der i juni 2017 overtog direktørstolen i serviceselskabet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024