Erwin Lauterbachs karriere tog fart, samtidig med at danskerne så småt begyndte at få øjnene op for højgastronomi, nemlig tilbage i 1970’erne, hvor det nye franske køkken, la nouvelle cuisine, kom på mode. Nu fylder kokkelegenden 70 år, skriver Børsen.

I 1980-90’erne havde han status som en af Danmarks dygtigste og mest kendte kokke, og hans restaurant Saison rangerede blandt de mest eftertragtede på linje med Kong Hans Kælder o.a., ligesom han modtog en af de første michelinstjerner, der blev uddelt i Danmark.

I erkendelse af tidernes skiften lukkede han i 2012 sin restaurant Saison i Hellerup for i stedet at overtage den væsentligt mindre Restaurant Lumskebugten på Esplanaden i København.

Ny direktør stoppet på kendt luksushotel efter få dage

I starten af september blev det kendte luksushotel Bandholm Hotel solgt til en gruppe erhvervsfolk, og Peter Bøgil, der har erfaring fra Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, blev præsenteret som ny daglig hoteldirektør og medejer, skriver EB.dk.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne