Erwin Lauterbachs karriere tog fart, samtidig med at danskerne så småt begyndte at få øjnene op for højgastronomi, nemlig tilbage i 1970’erne, hvor det nye franske køkken, la nouvelle cuisine, kom på mode. Nu fylder kokkelegenden 70 år, skriver Børsen.

I 1980-90’erne havde han status som en af Danmarks dygtigste og mest kendte kokke, og hans restaurant Saison rangerede blandt de mest eftertragtede på linje med Kong Hans Kælder o.a., ligesom han modtog en af de første michelinstjerner, der blev uddelt i Danmark.

I erkendelse af tidernes skiften lukkede han i 2012 sin restaurant Saison i Hellerup for i stedet at overtage den væsentligt mindre Restaurant Lumskebugten på Esplanaden i København.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne