Erwin Lauterbachs karriere tog fart, samtidig med at danskerne så småt begyndte at få øjnene op for højgastronomi, nemlig tilbage i 1970’erne, hvor det nye franske køkken, la nouvelle cuisine, kom på mode. Nu fylder kokkelegenden 70 år, skriver Børsen.

I 1980-90’erne havde han status som en af Danmarks dygtigste og mest kendte kokke, og hans restaurant Saison rangerede blandt de mest eftertragtede på linje med Kong Hans Kælder o.a., ligesom han modtog en af de første michelinstjerner, der blev uddelt i Danmark.

I erkendelse af tidernes skiften lukkede han i 2012 sin restaurant Saison i Hellerup for i stedet at overtage den væsentligt mindre Restaurant Lumskebugten på Esplanaden i København.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne