Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Erwin Lauterbachs karriere tog fart, samtidig med at danskerne så småt begyndte at få øjnene op for højgastronomi, nemlig tilbage i 1970’erne, hvor det nye franske køkken, la nouvelle cuisine, kom på mode. Nu fylder kokkelegenden 70 år, skriver Børsen.
I 1980-90’erne havde han status som en af Danmarks dygtigste og mest kendte kokke, og hans restaurant Saison rangerede blandt de mest eftertragtede på linje med Kong Hans Kælder o.a., ligesom han modtog en af de første michelinstjerner, der blev uddelt i Danmark.
I erkendelse af tidernes skiften lukkede han i 2012 sin restaurant Saison i Hellerup for i stedet at overtage den væsentligt mindre Restaurant Lumskebugten på Esplanaden i København.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025