Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Erwin Lauterbachs karriere tog fart, samtidig med at danskerne så småt begyndte at få øjnene op for højgastronomi, nemlig tilbage i 1970’erne, hvor det nye franske køkken, la nouvelle cuisine, kom på mode. Nu fylder kokkelegenden 70 år, skriver Børsen.
I 1980-90’erne havde han status som en af Danmarks dygtigste og mest kendte kokke, og hans restaurant Saison rangerede blandt de mest eftertragtede på linje med Kong Hans Kælder o.a., ligesom han modtog en af de første michelinstjerner, der blev uddelt i Danmark.
I erkendelse af tidernes skiften lukkede han i 2012 sin restaurant Saison i Hellerup for i stedet at overtage den væsentligt mindre Restaurant Lumskebugten på Esplanaden i København.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tennisikon i ny storinvestering af Joe & The Juice: Vil åbne egne butikker
18-12-2025
-
Visit Denmark-direktør skal styrke turismens stemme i Europa
18-12-2025
-
Aarhus halverer erhvervsturisme-støtte midt i hotelboom
18-12-2025
-
Erkender ulovlig støtte til Arena Næstved: HORESTA kræver handling i hele Danmark
18-12-2025
-
HORESTA: EU-regler bør følges op med skarpere krav til Airbnb
18-12-2025
-
Dining Week 2026: Hele landet dækkes op til gastronomisk festival
18-12-2025
-
HORESTA kritiserer forslag om at bremse hotelvækst i Indre By
18-12-2025
-
Norrlyst overtager fuldt ejerskab af bagerivirksomhed
18-12-2025
-
Luksusturismen vokser markant i Danmark og Sverige
18-12-2025