Claus Meyer og køkkenchef Torsten Vildgaard skabte i 2013 restauranten Studio,  som blot fire måneder efter åbningen blev tildelt en Michelin-stjerne, skriver MigOgKbh.dk.

Nu har stedet fået ny køkkenchef, som er Alan Bates.

Han kommer direkte fra en stilling som souschef på to-stjernede Henne Kirkeby Kro i Vestjylland.

Egentlig studerede Alan Bates økonomi i London, men måtte indse, at passionen for god mad og kokkedrømmen trak mere i ham.  Han har arbejdet på verdensklasserestauranter som El Cellar de Can Roca i Girona, Hand & Flowers og The Fat Duck.

Alan Bates overtog ansvaret for Studio d. 15. maj 2019.

Læs hele historien her.

Danske top-restauranter: Det er de bedste kunder

Onsdag kom smørrebrødsrestauranten Bar Rye hurtigt i vælten, da det kom frem, at børn under 12 år ikke er velkomne i biksen. Torsdag kan en række andre, danske restauranter så fortælle, at børn er mere end velkomne hos dem, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne