Claus Meyer og køkkenchef Torsten Vildgaard skabte i 2013 restauranten Studio,  som blot fire måneder efter åbningen blev tildelt en Michelin-stjerne, skriver MigOgKbh.dk.

Nu har stedet fået ny køkkenchef, som er Alan Bates.

Han kommer direkte fra en stilling som souschef på to-stjernede Henne Kirkeby Kro i Vestjylland.

Egentlig studerede Alan Bates økonomi i London, men måtte indse, at passionen for god mad og kokkedrømmen trak mere i ham.  Han har arbejdet på verdensklasserestauranter som El Cellar de Can Roca i Girona, Hand & Flowers og The Fat Duck.

Alan Bates overtog ansvaret for Studio d. 15. maj 2019.

Læs hele historien her.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne