Claus Meyer og køkkenchef Torsten Vildgaard skabte i 2013 restauranten Studio,  som blot fire måneder efter åbningen blev tildelt en Michelin-stjerne, skriver MigOgKbh.dk.

Nu har stedet fået ny køkkenchef, som er Alan Bates.

Han kommer direkte fra en stilling som souschef på to-stjernede Henne Kirkeby Kro i Vestjylland.

Egentlig studerede Alan Bates økonomi i London, men måtte indse, at passionen for god mad og kokkedrømmen trak mere i ham.  Han har arbejdet på verdensklasserestauranter som El Cellar de Can Roca i Girona, Hand & Flowers og The Fat Duck.

Alan Bates overtog ansvaret for Studio d. 15. maj 2019.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madklubben manifesterer sig i Esbjerg

Siden åbningen har Madklubben Esbjerg på de fleste hverdagsaftener bespist omkring 170 gæster, og flere i weekenderne, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne