Ved en frokost på Restaurant Arakataka i Oslo blev Søllerød Kro kåret til ‘Årets restaurant i Norden for 2018’ og er dermed vinder af The Nordic Prize.

Prisen blev etableret af Bent Christensen, manden bag Den danske Spiseguide, i 2009. Det er således tiende gang prisen uddeles.

Den første vinder var Noma, og sidste år var det færøske Koks, der gik til tops. Søllerød Kro vandt i skarp konkurrence med Frantzén fra Stockholm, Maaemo fra Oslo, Grön fra Helsinki og Óx fra Reykjavik. Prisen blev overrakt af Leif Friis Jørgensen fra danske Naturmælk, der er hovedsponsor for The Nordic Prize.

Læs mere på www.thenordicprize.org.

Fra venstre: Bent Christensen, Arne Ronold fra den norske jury og Leif Friis Jørgensen samt Jan Restorff og sønnen Torur, begge fra Søllerød Kro.

Populær destination for madelskere: Voksende gastronomi-scene hiver turister til Vejle

De er sultne, vilde med mad og er villig til at rejse langt for at svinge hævekortet på dyre madoplevelser. Og så har de fået øjnene op for Vejle. Flere og flere såkaldte gastroturister sætter nålen i Vejle som maddestination. Det fortæller Treetop Restauranten, Restaurant Lyst og projektleder Maria Sommer fra VisitVejle, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne