Ved en frokost på Restaurant Arakataka i Oslo blev Søllerød Kro kåret til ‘Årets restaurant i Norden for 2018’ og er dermed vinder af The Nordic Prize.

Prisen blev etableret af Bent Christensen, manden bag Den danske Spiseguide, i 2009. Det er således tiende gang prisen uddeles.

Den første vinder var Noma, og sidste år var det færøske Koks, der gik til tops. Søllerød Kro vandt i skarp konkurrence med Frantzén fra Stockholm, Maaemo fra Oslo, Grön fra Helsinki og Óx fra Reykjavik. Prisen blev overrakt af Leif Friis Jørgensen fra danske Naturmælk, der er hovedsponsor for The Nordic Prize.

Læs mere på www.thenordicprize.org.

Fra venstre: Bent Christensen, Arne Ronold fra den norske jury og Leif Friis Jørgensen samt Jan Restorff og sønnen Torur, begge fra Søllerød Kro.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne