Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ved en frokost på Restaurant Arakataka i Oslo blev Søllerød Kro kåret til ‘Årets restaurant i Norden for 2018’ og er dermed vinder af The Nordic Prize.

Prisen blev etableret af Bent Christensen, manden bag Den danske Spiseguide, i 2009. Det er således tiende gang prisen uddeles.

Den første vinder var Noma, og sidste år var det færøske Koks, der gik til tops. Søllerød Kro vandt i skarp konkurrence med Frantzén fra Stockholm, Maaemo fra Oslo, Grön fra Helsinki og Óx fra Reykjavik. Prisen blev overrakt af Leif Friis Jørgensen fra danske Naturmælk, der er hovedsponsor for The Nordic Prize.

Læs mere på www.thenordicprize.org.

Fra venstre: Bent Christensen, Arne Ronold fra den norske jury og Leif Friis Jørgensen samt Jan Restorff og sønnen Torur, begge fra Søllerød Kro.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind