Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Udvælgelseskonkurrencen til Bocuse d’Or finder sted onsdag d. 28. august.
Konkurrencen foregår i Bella Center København i forbindelse med fødevaremessen Bite Copenhagen.
Bocuse d’Or Danmark arbejder på, at dagen bliver et Bocuse d'Or i miniformat med alt, hvad det indebærer af flag, heppekor, råben og skrigen.
Kokkene har 5 timer 35 minutter til at tilberede to retter – en med fisk og en med kød.
Nedenstående kokke dyster om at blive den næste danske Bocuse d’Or-kok:
- Allan Poulsen, Noorm
- Brian Pedersen, Atelier 85
- Christoffer Brink, Frank
- Patrick Godborg, Babette
- Ronni Mortensen, Geranium
- Tommy Friis, Fru Larsen
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025