Der er flere restauranter og cafeer samt en kro i Lohals og nu altså også gourmetrestauranten "Kaos". I det hele taget er det en branche i vækst, oplyser arbejdsgiverorganisationen HORESTA, som tæller hoteller og restauranter i Danmark, skriver Fyns.dk.

”Generelt kan man sige, at det ikke har noget at gøre med et områdes størrelse, hvor mange spisesteder det kan bære. Altså hvor mange fastboende og i sæsonen turister, der er. Folk kører gerne forholdsvist langt for en god oplevelse. Det vigtige for at kunne klare sig er, at man har en god kvalitet og et klart forretningsmæssigt grundlag at arbejde ud fra”, siger medlemschef i HORESTA, Nadeem Wasi.

Udover selve det gastronomiske håndværk skal man være god til blandt andet administration, indkøb, markedsføring, være i stand til at udnytte det fulde potentiale, og - hvis man har ansatte - kunne tilpasse forretningen efter, om der er travlt eller lavsæson. Og så være i stand til at skaffe kvalificeret personale igen næste år, hvis det er nødvendigt.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne