Der er flere restauranter og cafeer samt en kro i Lohals og nu altså også gourmetrestauranten "Kaos". I det hele taget er det en branche i vækst, oplyser arbejdsgiverorganisationen HORESTA, som tæller hoteller og restauranter i Danmark, skriver Fyns.dk.

”Generelt kan man sige, at det ikke har noget at gøre med et områdes størrelse, hvor mange spisesteder det kan bære. Altså hvor mange fastboende og i sæsonen turister, der er. Folk kører gerne forholdsvist langt for en god oplevelse. Det vigtige for at kunne klare sig er, at man har en god kvalitet og et klart forretningsmæssigt grundlag at arbejde ud fra”, siger medlemschef i HORESTA, Nadeem Wasi.

Udover selve det gastronomiske håndværk skal man være god til blandt andet administration, indkøb, markedsføring, være i stand til at udnytte det fulde potentiale, og - hvis man har ansatte - kunne tilpasse forretningen efter, om der er travlt eller lavsæson. Og så være i stand til at skaffe kvalificeret personale igen næste år, hvis det er nødvendigt.

Læs hele historien her.

Rasmus Kofoed bliver igen coach ved Bocuse d’Or

Akademiet Bocuse d’Or Danmark endnu en gang har indgået en aftale med Rasmus Kofoed om, at han skal være coach for den danske kandidat og hermed for Ronni Vexøe Mortensen ved Bocuse d’Or 2020-2021.

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne