Nu, hvor sommersæsonen står for døren har Madkastellet, der er forpagter på Naes, hentet den erfarne restauratør Heinz Irming ind til at tage sig af den daglige drift af restauranten i parløb med sin partner Annelie Månsson. Udvidede åbningstider er blot et af de nye tiltag, parret netop har introduceret.

Heinz og Annelie har senest, med stor succes, drevet B&B Slagesnäs i Blekinge, Sverige. Om valget at rykke teltpælene op og bliver restauratør på Naes, siger Heinz:

”Vi faldt for Røsnæs, stedet og naturen og ser store muligheder for at cementere Restaurant Naes placering på det gastronomiske landkort. Vi har stor kærlighed til - og erfaring med - gastronomi, vine, det gode værtskab og nærproducerede råvarer af høj kvalitet, alt sammen noget, vi kan folde ud her, på Naes. Vi har eget landbrug i gårdhaven, Naes Gaard, og et opland af kvalitetsproducenter- og leverandører, som vi vil knytte endnu tættere til os.”

Restaurant Naes kan i dag prale af flotte placeringer i såvel White Guide (mesterklassen) som Den Danske Spiseguide (Sjællands Bedste Restaurant 2018) og der står guldmedaljer fra Årets Kokkeelev og DM i skills i reolen.

Strandhotel Røsnæs og Restaurant Naes er også et populært sted for konferencer, selskaber, events og bryllupper. For at sætte yderligere fokus på de mange muligheder er Christina Østergaard, der har mange års brancheerfaring, netop blevet ansat på Røsnæs Strandhotel som event- & salgskoordinator.

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne