Nu, hvor sommersæsonen står for døren har Madkastellet, der er forpagter på Naes, hentet den erfarne restauratør Heinz Irming ind til at tage sig af den daglige drift af restauranten i parløb med sin partner Annelie Månsson. Udvidede åbningstider er blot et af de nye tiltag, parret netop har introduceret.

Heinz og Annelie har senest, med stor succes, drevet B&B Slagesnäs i Blekinge, Sverige. Om valget at rykke teltpælene op og bliver restauratør på Naes, siger Heinz:

”Vi faldt for Røsnæs, stedet og naturen og ser store muligheder for at cementere Restaurant Naes placering på det gastronomiske landkort. Vi har stor kærlighed til - og erfaring med - gastronomi, vine, det gode værtskab og nærproducerede råvarer af høj kvalitet, alt sammen noget, vi kan folde ud her, på Naes. Vi har eget landbrug i gårdhaven, Naes Gaard, og et opland af kvalitetsproducenter- og leverandører, som vi vil knytte endnu tættere til os.”

Restaurant Naes kan i dag prale af flotte placeringer i såvel White Guide (mesterklassen) som Den Danske Spiseguide (Sjællands Bedste Restaurant 2018) og der står guldmedaljer fra Årets Kokkeelev og DM i skills i reolen.

Strandhotel Røsnæs og Restaurant Naes er også et populært sted for konferencer, selskaber, events og bryllupper. For at sætte yderligere fokus på de mange muligheder er Christina Østergaard, der har mange års brancheerfaring, netop blevet ansat på Røsnæs Strandhotel som event- & salgskoordinator.

Trend: Sådan ser fremtiden ud for råvarer i storbyen

Værdien er dobbelt. Man får helt friske råvarer produceret lokalt, så mindskes transporten, og det er endvidere også muligt at få lokale råvarer og diverse microgreens, der normalt ikke dyrkes i området.

Skal hoteller selv køre taxa med gæsterne?

Der er for lang ventetid på taxa, især uden for de større byer, skriver Erhverv+ Fyn. Og problemet er den nye taxalov, som har gjort det uattraktivt at køre taxature uden for byerne, hvor de fleste kunder er.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne