Antallet af store konferencesteder øges markant i de kommende år. Bella Center bygger inden længe Nordens største konferencehal i tilknytning til det eksisterende center med plads til 7000 gæster, skriver Børsen. Så udbuddet af arealer, der kan bruges til møder og konferencer, øges meget i de kommende år, men det er imidlertid ikke noget, der skræmmer BC Hospitality Groups adm. direktør Allan Agerholm synderligt.

"Det er ikke en udvikling, som vi sidder og bævrer over, men når det så er sagt, så oplever vi også, at flere og flere firmaer bygger større og bedre mødefaciliteter til sig selv, så de søger ikke ud på samme måde som tidligere."

Hos HORESTA kalder cheføkonom Jonas Kjær udviklingen for "den bølge, der kommer - og som allerede er skudt i gang". Han mener, at Danmark kommer op i en anden liga. Der er ingen tvivl om, at turismen kommer til at vokse, siger han.

Har du fået læst?

Hoteldirektør: ”Vigtigt for Københavns hoteller konstant at have events”

Radisson Hotel Group, en af Danmarks mellemstore hotelaktører, kom ud af årets andet kvartal med en RevPAR 6,6 procent under samme tid sidste år. RevPAR er indtægt per tilgængeligt hotelværelse – revenue per available room. Radisson forklarer i en regnskabsmeddelelse den faldende RevPAR i Danmark med stadig flere udbudte hotelværelser i København, skriver Standby.dk.

Konventum opnår international guldstatus indenfor bæredygtighed

Siden Konventum blev medlem af den internationale sammenslutning International Association of Conference Centers (IACC) ved årsskiftet, er det blevet endnu mere tydeligt at bæredygtighed er en afgørende faktor i at tiltrække internationale kunder til Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne