Antallet af store konferencesteder øges markant i de kommende år. Bella Center bygger inden længe Nordens største konferencehal i tilknytning til det eksisterende center med plads til 7000 gæster, skriver Børsen. Så udbuddet af arealer, der kan bruges til møder og konferencer, øges meget i de kommende år, men det er imidlertid ikke noget, der skræmmer BC Hospitality Groups adm. direktør Allan Agerholm synderligt.

"Det er ikke en udvikling, som vi sidder og bævrer over, men når det så er sagt, så oplever vi også, at flere og flere firmaer bygger større og bedre mødefaciliteter til sig selv, så de søger ikke ud på samme måde som tidligere."

Hos HORESTA kalder cheføkonom Jonas Kjær udviklingen for "den bølge, der kommer - og som allerede er skudt i gang". Han mener, at Danmark kommer op i en anden liga. Der er ingen tvivl om, at turismen kommer til at vokse, siger han.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Sinatur Hotel & Konference belønner bæredygtige virksomheder

Sinatur Hotel & Konference har en ambition om at drive hotel på naturens præmisser. Miljøpåvirkningen er så lav som muligt, og økologi og lokale fødevarer er altid første prioritet. Men når man vil skabe en bæredygtig og klimavenlig forretning, må man også involvere de mennesker, man kommer i berøring med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne