Antallet af store konferencesteder øges markant i de kommende år. Bella Center bygger inden længe Nordens største konferencehal i tilknytning til det eksisterende center med plads til 7000 gæster, skriver Børsen. Så udbuddet af arealer, der kan bruges til møder og konferencer, øges meget i de kommende år, men det er imidlertid ikke noget, der skræmmer BC Hospitality Groups adm. direktør Allan Agerholm synderligt.

"Det er ikke en udvikling, som vi sidder og bævrer over, men når det så er sagt, så oplever vi også, at flere og flere firmaer bygger større og bedre mødefaciliteter til sig selv, så de søger ikke ud på samme måde som tidligere."

Hos HORESTA kalder cheføkonom Jonas Kjær udviklingen for "den bølge, der kommer - og som allerede er skudt i gang". Han mener, at Danmark kommer op i en anden liga. Der er ingen tvivl om, at turismen kommer til at vokse, siger han.

Har du fået læst?

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne