”Regnskabet er meget tilfredsstillende,” siger ejer af seks københavnske boutiquehoteller – selv om Brøchner Hotels fra 2017 til sidste år fik et fald i overskuddet på 85 procent, skriver Standby.dk.

Standby.dk har fået følgende kommentar fra ejeren Søren Brøchner-Mortensen i en SMS:

”Som udgangspunkt udtaler vi os ikke specifikt om vores regnskab, men jeg kan oplyse, at det er meget tilfredsstillende og lever op til vores forventninger.”

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne