Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Danskerne er vilde med koncepter, der gør det nemmere at få mad på bordet. Det nyder virksomheden ChefMade.dk godt af, idet flere end 50.000 danskere nu har fået serveret gourmetmenuer igennem den fremadstormende restaurantportal.

”Vores kunder efterspørger gourmetoplevelser, og de er villige til at betale for, at det blive en respekteret restaurant, der kommer på besøg. Det giver restauranterne mulighed for at få indtægter fra de tidspunkter, hvor de ikke har travlt i forvejen”, fortæller Christoffer Tellefsen, der er direktør og medgrundlægger af ChefMade.

Sammen med sin kompagnon, kokken Jacob Bülov Espensen, driver han ChefMade, hvor danskerne kan vælge imellem 110 menuer fra over 50 forskellige restauranter, spredt ud over hele landet.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind