Danskerne er vilde med koncepter, der gør det nemmere at få mad på bordet. Det nyder virksomheden ChefMade.dk godt af, idet flere end 50.000 danskere nu har fået serveret gourmetmenuer igennem den fremadstormende restaurantportal.

”Vores kunder efterspørger gourmetoplevelser, og de er villige til at betale for, at det blive en respekteret restaurant, der kommer på besøg. Det giver restauranterne mulighed for at få indtægter fra de tidspunkter, hvor de ikke har travlt i forvejen”, fortæller Christoffer Tellefsen, der er direktør og medgrundlægger af ChefMade.

Sammen med sin kompagnon, kokken Jacob Bülov Espensen, driver han ChefMade, hvor danskerne kan vælge imellem 110 menuer fra over 50 forskellige restauranter, spredt ud over hele landet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne