Olga Hjermind bliver ny direktør for den nordiske ledergruppe i Radisson og kommer til at have det samlede ansvar for 60 hoteller og 15.000 værelser i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Baltikum, skriver TravelNews.dk.

”Vi er meget glade og stolte over at få Olga som ny CFO i regionen. Med sin omfattende og værdifulde oplevelse, både fra Radisson Hotel Group og rejsebranchen, er hun det perfekte match for dette job”, siger Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President i Nordeuropa for Radisson Hotel Group.

Olga har været hos Radisson Hotel Group siden 2005 med erfaring fra Baltikum og Norden. Hun er økonom fra Riga Technical University i Letland.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne