Olga Hjermind bliver ny direktør for den nordiske ledergruppe i Radisson og kommer til at have det samlede ansvar for 60 hoteller og 15.000 værelser i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Baltikum, skriver TravelNews.dk.

”Vi er meget glade og stolte over at få Olga som ny CFO i regionen. Med sin omfattende og værdifulde oplevelse, både fra Radisson Hotel Group og rejsebranchen, er hun det perfekte match for dette job”, siger Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President i Nordeuropa for Radisson Hotel Group.

Olga har været hos Radisson Hotel Group siden 2005 med erfaring fra Baltikum og Norden. Hun er økonom fra Riga Technical University i Letland.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne