Olga Hjermind bliver ny direktør for den nordiske ledergruppe i Radisson og kommer til at have det samlede ansvar for 60 hoteller og 15.000 værelser i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Baltikum, skriver TravelNews.dk.

”Vi er meget glade og stolte over at få Olga som ny CFO i regionen. Med sin omfattende og værdifulde oplevelse, både fra Radisson Hotel Group og rejsebranchen, er hun det perfekte match for dette job”, siger Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President i Nordeuropa for Radisson Hotel Group.

Olga har været hos Radisson Hotel Group siden 2005 med erfaring fra Baltikum og Norden. Hun er økonom fra Riga Technical University i Letland.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne