Nordea Invest har højt fokus på bæredygtige investeringer, og har derfor også indført grønt/bæredygtigt mødekoncept på deres investeringsmøder, men efterlyser flere certificerede venues  i Danmark og et større fokus på  lækre vegetarretter, skriver Green-Key.dk.

Det fortæller Anne Scheffel er Event Manager hos Nordea Invest og står for ca. 50 investeringsmøder om året på mellem 150-700 deltagere for nuværende og potentielle investeringskunder.

Anne Scheffel går meget højt op i bæredygtighed, når investeringsmøderne skal planlægges. Hun har blandt andet udarbejdet et koncept for bæredygtige investeringsmøder i Nordea Invest. Her bliver der lagt vægt på nedsættelse af CO2 forbruget ved ingen servering af okse- og lammekød, brug af lokale råvarer, fokus på begrænsning af madspild, ingen brug af plast.  Alt det merchandise der bliver uddelt på møderne, er også printet på bæredygtigt papir og muleposer er af bæredygtigt certificeret materiale.

Læs hele historien her.

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

HORESTA: ”Lad os gøre EURO2020 til en folkefest”

I 2020 er værtskabet for europamesterskabet i fodbold delt mellem 12 forskellige byer på tværs af kontinentet. København er i denne sammenhæng blevet tildelt tre gruppekampe og en ottendedelsfinale. Tirsdag var HORESTAs administrerende direktør Katia K. Østergaard blandt de særligt inviterede talere, da DBU holdte kickoff-møde om Danmarks værtskabsrolle.

Nyt magasin: Cateringvirksomhed har specialiseret sig i det unikke

Virksomheder og gæster der vil holde konferencer, events, firmaarrangementer og gallamiddage eller noget helt femte i nogle rammer, der er ud over det sædvanlige er cateringvirksomheden Madkastellets spidskompetence. Virksomheden har opbygget et katalog af interessante lokaler, som blandt andet tæller Den Blå Planet og Nationalmuseet. I det nye nummer af Visitor fortæller direktør og medejer Rasmus Pors mere om filosofien bag.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne