Nordea Invest har højt fokus på bæredygtige investeringer, og har derfor også indført grønt/bæredygtigt mødekoncept på deres investeringsmøder, men efterlyser flere certificerede venues  i Danmark og et større fokus på  lækre vegetarretter, skriver Green-Key.dk.

Det fortæller Anne Scheffel er Event Manager hos Nordea Invest og står for ca. 50 investeringsmøder om året på mellem 150-700 deltagere for nuværende og potentielle investeringskunder.

Anne Scheffel går meget højt op i bæredygtighed, når investeringsmøderne skal planlægges. Hun har blandt andet udarbejdet et koncept for bæredygtige investeringsmøder i Nordea Invest. Her bliver der lagt vægt på nedsættelse af CO2 forbruget ved ingen servering af okse- og lammekød, brug af lokale råvarer, fokus på begrænsning af madspild, ingen brug af plast.  Alt det merchandise der bliver uddelt på møderne, er også printet på bæredygtigt papir og muleposer er af bæredygtigt certificeret materiale.

Læs hele historien her.

Svensk klimabevidsthed kan ramme Københavns Lufthavn

Svenskerne forlader flyene som aldrig før. Hele 11 pct. droppede i sidste måned at rejse med fly på de svenske indenrigsruter - en udvikling, der kan være det første store tegn på, at forbrugerne for alvor begynder at vælge flyrejserne fra, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne