Nordea Invest har højt fokus på bæredygtige investeringer, og har derfor også indført grønt/bæredygtigt mødekoncept på deres investeringsmøder, men efterlyser flere certificerede venues  i Danmark og et større fokus på  lækre vegetarretter, skriver Green-Key.dk.

Det fortæller Anne Scheffel er Event Manager hos Nordea Invest og står for ca. 50 investeringsmøder om året på mellem 150-700 deltagere for nuværende og potentielle investeringskunder.

Anne Scheffel går meget højt op i bæredygtighed, når investeringsmøderne skal planlægges. Hun har blandt andet udarbejdet et koncept for bæredygtige investeringsmøder i Nordea Invest. Her bliver der lagt vægt på nedsættelse af CO2 forbruget ved ingen servering af okse- og lammekød, brug af lokale råvarer, fokus på begrænsning af madspild, ingen brug af plast.  Alt det merchandise der bliver uddelt på møderne, er også printet på bæredygtigt papir og muleposer er af bæredygtigt certificeret materiale.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne