Copenhagen Countryside er navnet på Visitvestsjællands nyoprettede netværk for mødesteder på den vestlige del af Danmarks største ø, skriver Børsen.

Som navnet hentyder til vil Visitvestsjælland trække en del af de mange møder, kurser og konferencer, der finder sted på konferencecentre og hoteller i Storkøbenhavn ud i den friske, landlige luft langt fra bilosen og tættere på naturen.

"Vores partnere kan sætte nogle oplevelser på, som man ikke får, hvis man sidder inde på et hotel i København. Ude hos mødestederne får man lidt mere ro, lidt mere natur og nogle omgivelser, der giver anledning til refleksion og fordybelse," siger Jens Müller, der er direktør for Visitvestsjælland, og påpeger, at man undgår morgentrafikken og nemt kan finde parkeringsplads, der endda er gratis hos deres vestsjællandske partnere.

Ny rapport: Sådan går det for mødeturismen

I Danmark kan flere end 25.000 mennesker tilskrive deres beskæftigelse direkte til mødeafholdelse, konferencer og kongresser m.m. Det viser en ny rapport af VisitDenmark, der understreger mødemarkedets store betydning.

Kendt slot er blevet solgt

Havreholm slot er blevet købt af rigmanden Henrik Frederiksen og skal nu gennemrestaureres. Henrik Frederiksen, der blev mangemillionær på salget af Matas butikker, har tidligere købt Hotel Bretagne i Hornbæk, som han har gennemrenoveret fra a til z, og som åbnede sidste år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne