Copenhagen Countryside er navnet på Visitvestsjællands nyoprettede netværk for mødesteder på den vestlige del af Danmarks største ø, skriver Børsen.

Som navnet hentyder til vil Visitvestsjælland trække en del af de mange møder, kurser og konferencer, der finder sted på konferencecentre og hoteller i Storkøbenhavn ud i den friske, landlige luft langt fra bilosen og tættere på naturen.

"Vores partnere kan sætte nogle oplevelser på, som man ikke får, hvis man sidder inde på et hotel i København. Ude hos mødestederne får man lidt mere ro, lidt mere natur og nogle omgivelser, der giver anledning til refleksion og fordybelse," siger Jens Müller, der er direktør for Visitvestsjælland, og påpeger, at man undgår morgentrafikken og nemt kan finde parkeringsplads, der endda er gratis hos deres vestsjællandske partnere.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne