Copenhagen Countryside er navnet på Visitvestsjællands nyoprettede netværk for mødesteder på den vestlige del af Danmarks største ø, skriver Børsen.

Som navnet hentyder til vil Visitvestsjælland trække en del af de mange møder, kurser og konferencer, der finder sted på konferencecentre og hoteller i Storkøbenhavn ud i den friske, landlige luft langt fra bilosen og tættere på naturen.

"Vores partnere kan sætte nogle oplevelser på, som man ikke får, hvis man sidder inde på et hotel i København. Ude hos mødestederne får man lidt mere ro, lidt mere natur og nogle omgivelser, der giver anledning til refleksion og fordybelse," siger Jens Müller, der er direktør for Visitvestsjælland, og påpeger, at man undgår morgentrafikken og nemt kan finde parkeringsplads, der endda er gratis hos deres vestsjællandske partnere.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sinatur Hotel & Konference belønner bæredygtige virksomheder

Sinatur Hotel & Konference har en ambition om at drive hotel på naturens præmisser. Miljøpåvirkningen er så lav som muligt, og økologi og lokale fødevarer er altid første prioritet. Men når man vil skabe en bæredygtig og klimavenlig forretning, må man også involvere de mennesker, man kommer i berøring med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne