Både MPIs internationale bestyrelse og MPI Denmarks medlemmer har stemt om ændringen for det geografiske område, som på årsmødet den 27. maj blev enstemmigt vedtaget af de fremmødte medlemmer. Hvilket betyder at MPI Denmark efter 25 år ændrer navn til MPI Scandinavia, og indtager en ny plads i rollen som en både regional og national forening for møde og eventbranchen.

Medlemmerne kan i det kommende år se frem til muligheden for en tur til både Jylland og Sverige. Dette starter allerede med et event i august hos Legoland Hotel & Conference. Aktiviteter i Sverige vil som udgangspunkt blive i samarbejde med de tilbageværende svenske medlemmer og andre foreninger og vil blive varetaget af de bestyrelsesmedlemmer, som i deres daglige arbejde har fokus på nabolandene.

MPI International har i løbet af 2019 også øget deres fokus på Europa med besøg hos flere chapters. Dette fortsættes i løbet af 2019 sammen med den nyudpegede Strategic Advisor for MPI Europe, Angeles Moreno, som sammen med The European Advisory Council, skal hjælpe med at guide foreningen til at styrke deres Europæiske fodaftryk. Med over 1200 medlemmer på tværs af Europa, er MPI allerede den største forening i Europa.

MPI Scandinavias bestyrelse for 2019/20

Majbritt Sandberg, Bullseyebranding & President

Anne Dalgaard, Eventanne + IDA & Immediate Past President

Anne Seeberg, Madkastellet & VP Communication

Svend Dalgaard, Eventcom & VP Membership

Tine Kampmann, Novo Nordisk

Tina Wolstrup, Park Inn by Radisson Copenhagen

Nye bestyrelsesmedlemmer:

Amanda Fellov, Alcon & VP Education

Anna Hjorth Simonsen, Best Western Hotels & Resorts

Christa Rosengren, LEGOLAND Hotel & Conference

Christina Spangsberg

Didde Steinmann, CPH Lounge ApS

Hanne Tulinius

Helle Svaneborg, Atrium Copenhagen

Jens Ole Ambjerg Pedersen, Erhvervsakademiet Lillebælt

Har du fået læst?

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne