I virksomheder med HORESTAs overenskomst kan medarbejderne via opnå fordele via deres pensionsordningen i PensionDanmark. Det kræver ingen lægehenvisning, og de skal ikke selv have penge op ad lommen, når de for eksempel skal have sundhedsbehandlinger.

Med PensionDanmarks app, kan de nemt finde det sundhedscenter, der er nærmest og bestille tid til behandlinger hos fx en fysioterapeut.

Der er mange muligheder i ordningen – også for virksomheden. Bl.a. kan man få rådgivning om fx sygefravær via PensionDanmarks sundhedsteam. Læs mere på www.pension.dk/virksomhed/sundhed.

Har du fået læst?

93.000 kr. ekstra på pensionskontoen i PensionDanmark i 2019

Den typiske medarbejder med pension i PensionDanmark har i 2019 fået 93.000 kr. ekstra ind på pensionskontoen. En medarbejder, der gik ind i året med en pensionsopsparing på 431.000 kr., kan konstatere, at pensionsopsparingen i 2019 er vokset til 524.000 kr.

Er rødt kød usundt? Nyt studie udfordrer kostrådene

Den samlede forskning i sundhedseffekterne af at spise rødt og forarbejdet kød er så usikker, at den ikke kan understøtte de nuværende kostanbefalinger. Sådan lyder konklusionen i et studie af et internationalt forskerpanel, skriver Forskning.no i en artikel bragt på Videnskab.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne