Flygtninge kan få en uddannelse, og lokale madsteder kan få nye medarbejdere. Det bliver der lagt op til med en ny integrationsuddannelse, hvor flygtninge skal i praktik på lokale cafeer, restauranter og kantiner, skriver Midtjyllands Avis.

Det første hold med 22 elever på den nye uddannelse er på vej ud i praktik, men der mangler fortsat 14 praktiksteder.

”Det er en branche, hvor der generelt mangler elever, og de nye elever kan være med til at løse den udfordring, siger Sofie Naia Stenager Fallesen”, der er integrations- og beskæftigelsesambassadør fra Jobcenter Silkeborg.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne