KbhTeambuilding skal være med til at gøre det endnu lettere for konferencehotellet KolleKolles mange mødegæster at arrangere alle former for teambuilding i løbet af deres møder eller konferencer på KolleKolle.

De to virksomheder har allerede et godt samarbejde, og nu giver de deres kunder en optimal løsning, hvor KolleKolle har rammerne og KbhTeambuilding leverer teambuilding indholdet til kunden. KbhTeambuilding er officielt på plads hos KolleKolle fra mandag den 3. juni 2019.

Berit K. Leth, hoteldirektør på KolleKolle fortæller:

”Vi har gennem de seneste år oplevet en stigende efterspørgsel og et øget ønske hos vores mødegæster om at inkludere teambuilding som en del af mødet. Det kan være øvelser, som foregår indendørs i vores mødelokaler eller andre steder på hotellet, men langt største parten af teambuilding øvelserne foregår i den skønne natur, som omgiver KolleKolle. KbhTeambuiding arbejder rigtig meget med at inddrage naturen i deres forskellige teambuilding aktiviteter og dette passer perfekt til vores filosofi hos KolleKolle, hvor naturen også et bærende element”, udtaler Berit K. Leth.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne