Med 2576 ferie- og fritidshuse i Karrebæksminde og Enø burde det være en smal sag at leje nogle af husene ud. Men det er langtfra tilfældet. Og det ærgrer direktør i kursus- og konferencecenteret Karrebæksminde Fjord, Kennet Mayland. Han må derfor sige nej til mange potentielle kunder, fordi der er for få overnatningsmuligheder i ferieidyllen, skriver Sjællandske. 

”For nylig fik vi en henvendelse fra Novo Nordisk og dem måtte vi desværre takke nej til, simpelthen fordi vi mangler ferieboliger til leje”, siger Kennet Mayland. 

Derfor har han overtaget driften af sommerhusudlejningsbureauet Dancenter/ Danland. Det sker i håb om at skaffe flere overnatningsmuligheder i Karrebæksmindeområdet gennem nye aftaler. 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne