Med 2576 ferie- og fritidshuse i Karrebæksminde og Enø burde det være en smal sag at leje nogle af husene ud. Men det er langtfra tilfældet. Og det ærgrer direktør i kursus- og konferencecenteret Karrebæksminde Fjord, Kennet Mayland. Han må derfor sige nej til mange potentielle kunder, fordi der er for få overnatningsmuligheder i ferieidyllen, skriver Sjællandske. 

”For nylig fik vi en henvendelse fra Novo Nordisk og dem måtte vi desværre takke nej til, simpelthen fordi vi mangler ferieboliger til leje”, siger Kennet Mayland. 

Derfor har han overtaget driften af sommerhusudlejningsbureauet Dancenter/ Danland. Det sker i håb om at skaffe flere overnatningsmuligheder i Karrebæksmindeområdet gennem nye aftaler. 

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne