Med 2576 ferie- og fritidshuse i Karrebæksminde og Enø burde det være en smal sag at leje nogle af husene ud. Men det er langtfra tilfældet. Og det ærgrer direktør i kursus- og konferencecenteret Karrebæksminde Fjord, Kennet Mayland. Han må derfor sige nej til mange potentielle kunder, fordi der er for få overnatningsmuligheder i ferieidyllen, skriver Sjællandske. 

”For nylig fik vi en henvendelse fra Novo Nordisk og dem måtte vi desværre takke nej til, simpelthen fordi vi mangler ferieboliger til leje”, siger Kennet Mayland. 

Derfor har han overtaget driften af sommerhusudlejningsbureauet Dancenter/ Danland. Det sker i håb om at skaffe flere overnatningsmuligheder i Karrebæksmindeområdet gennem nye aftaler. 

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne