HORESTA mener, at bæredygtighed bliver mere og mere aktuelt, når det gælder mødemarkedet. Mange erhvervsvirksomheder har en miljøprofil eller en CSR-politik, og så stiller de kravene videre i forhold til deres mødeaktiviteter, skriver Børsen.

"Der er ingen tvivl om, at området er stærkt stigende, og de store koncerner går forrest, når de har en miljøprofil - det gælder f.eks. Novozymes," siger Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA.

Han mener, at der er en afsmittende virkning i forhold til andre virksomheder, der lader sig inspirere af de største. Også den offentlige sektor er med til at sætte skibe i søen i forhold til efterspørgsel på bæredygtige konferenceudbud.

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Guides: Sådan inddrager du medarbejderne i kampen mod madspild

Ved du, hvor det meste madspild opstår i din virksomhed? Og hvordan inddrages medarbejderne i at håndterer problemet? Som en del af HORESTAs nye madspildsprojekt køres der en række indsatser for at inspirere virksomhederne til at nedbringe madspildet og gøre det til et fælles projekt blandt medarbejderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne