HORESTA mener, at bæredygtighed bliver mere og mere aktuelt, når det gælder mødemarkedet. Mange erhvervsvirksomheder har en miljøprofil eller en CSR-politik, og så stiller de kravene videre i forhold til deres mødeaktiviteter, skriver Børsen.

"Der er ingen tvivl om, at området er stærkt stigende, og de store koncerner går forrest, når de har en miljøprofil - det gælder f.eks. Novozymes," siger Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA.

Han mener, at der er en afsmittende virkning i forhold til andre virksomheder, der lader sig inspirere af de største. Også den offentlige sektor er med til at sætte skibe i søen i forhold til efterspørgsel på bæredygtige konferenceudbud.

Bæredygtighedsvideo: Sådan blev burgerkæde klimapositiv

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Max Burgers.

Debat: Danmark skal have en turisme vi kan leve af og med

En "grøn" destination med rent vand og ingen skrald. Sådan bliver Danmark opfattet i vores europæiske nabolande. Det viser en ny analyse, hvor VisitDenmark har spurgt 6741 personer i Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien om deres holdning til bæredygtig turisme.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne