Det er lykkes at få Kristian Nissen Arlet til at varetage erhvervet som team manager for både senior og junior landsholdet. Kristian Nissen Arlet er en kapacitet og konkurrencemenneske til fingrespidserne som vil styrke de danske landshold.

De seneste 5 år, har han sikret ikke mindre end 15 podieplaceringer igennem 5 år – hvor de 12 har været førstepladser samt 3 andenpladser, når han har haft ZBC Slagelses elever i konkurrence ved DM og VM i Skills.

Hos Kokkelandsholdets nye administrerende direktør, Morten Juul Andersen, er der glæde over tilgangen af den nye team manager.

”Jeg smiler med det ene øje og græder med det andet. Per Hallundbæk, der har varetaget opgaven siden 15. januar 2019, har ydet en stærk indsats og sikret den fortsatte fremdrift mod flere guldmedaljer til Danmark, det skal han have stor tak for og ønsker ham al held og lykke fremover” – siger Morten Juul Andersen.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne