Det er lykkes at få Kristian Nissen Arlet til at varetage erhvervet som team manager for både senior og junior landsholdet. Kristian Nissen Arlet er en kapacitet og konkurrencemenneske til fingrespidserne som vil styrke de danske landshold.

De seneste 5 år, har han sikret ikke mindre end 15 podieplaceringer igennem 5 år – hvor de 12 har været førstepladser samt 3 andenpladser, når han har haft ZBC Slagelses elever i konkurrence ved DM og VM i Skills.

Hos Kokkelandsholdets nye administrerende direktør, Morten Juul Andersen, er der glæde over tilgangen af den nye team manager.

”Jeg smiler med det ene øje og græder med det andet. Per Hallundbæk, der har varetaget opgaven siden 15. januar 2019, har ydet en stærk indsats og sikret den fortsatte fremdrift mod flere guldmedaljer til Danmark, det skal han have stor tak for og ønsker ham al held og lykke fremover” – siger Morten Juul Andersen.

Gram Skole vandt Danhostels konkurrence om FN’s Verdensmål

Med konkurrencen ”Hvordan vil I leve op til FN’s Verdensmål?” ønsker Danhostel at være med til at aktivere skoleklasserne rundt om i landet til at arbejde med verdensmålene. Konkurrencen var målrettet klassetrinene 4.-9. klasse på alle folke- og privatskoler i landet.

Populær destination for madelskere: Voksende gastronomi-scene hiver turister til Vejle

De er sultne, vilde med mad og er villig til at rejse langt for at svinge hævekortet på dyre madoplevelser. Og så har de fået øjnene op for Vejle. Flere og flere såkaldte gastroturister sætter nålen i Vejle som maddestination. Det fortæller Treetop Restauranten, Restaurant Lyst og projektleder Maria Sommer fra VisitVejle, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne