Det er lykkes at få Kristian Nissen Arlet til at varetage erhvervet som team manager for både senior og junior landsholdet. Kristian Nissen Arlet er en kapacitet og konkurrencemenneske til fingrespidserne som vil styrke de danske landshold.

De seneste 5 år, har han sikret ikke mindre end 15 podieplaceringer igennem 5 år – hvor de 12 har været førstepladser samt 3 andenpladser, når han har haft ZBC Slagelses elever i konkurrence ved DM og VM i Skills.

Hos Kokkelandsholdets nye administrerende direktør, Morten Juul Andersen, er der glæde over tilgangen af den nye team manager.

”Jeg smiler med det ene øje og græder med det andet. Per Hallundbæk, der har varetaget opgaven siden 15. januar 2019, har ydet en stærk indsats og sikret den fortsatte fremdrift mod flere guldmedaljer til Danmark, det skal han have stor tak for og ønsker ham al held og lykke fremover” – siger Morten Juul Andersen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne