Det er lykkes at få Kristian Nissen Arlet til at varetage erhvervet som team manager for både senior og junior landsholdet. Kristian Nissen Arlet er en kapacitet og konkurrencemenneske til fingrespidserne som vil styrke de danske landshold.

De seneste 5 år, har han sikret ikke mindre end 15 podieplaceringer igennem 5 år – hvor de 12 har været førstepladser samt 3 andenpladser, når han har haft ZBC Slagelses elever i konkurrence ved DM og VM i Skills.

Hos Kokkelandsholdets nye administrerende direktør, Morten Juul Andersen, er der glæde over tilgangen af den nye team manager.

”Jeg smiler med det ene øje og græder med det andet. Per Hallundbæk, der har varetaget opgaven siden 15. januar 2019, har ydet en stærk indsats og sikret den fortsatte fremdrift mod flere guldmedaljer til Danmark, det skal han have stor tak for og ønsker ham al held og lykke fremover” – siger Morten Juul Andersen.

Rasmus Kofoed bliver igen coach ved Bocuse d’Or

Akademiet Bocuse d’Or Danmark endnu en gang har indgået en aftale med Rasmus Kofoed om, at han skal være coach for den danske kandidat og hermed for Ronni Vexøe Mortensen ved Bocuse d’Or 2020-2021.

Natlivsprofil bliver politisk chef i Rekom Group

Lars Børsting bliver boende i Næstved-området, selv om han fra årsskiftet skifter arbejdsplads fra Næstved bymidte til hele landet og måske en smule i Norge og Finland, skriver Sjællandske.

Brancheprofil bliver ny hotelchef på Horisont Hotel & Konference

Det bliver 44-årige Casper Bock, der bliver ny hotelchef for Horisont ved Aarhus. Han kommer med mange års erfaring fra hotelbranchen, hvor han bl.a. har været ansat på Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne