Håndværkerne er i fuld gang med at male facaden. Indenfor arbejdes der også på livet løs for at blive færdig til tiden. 13. maj skal forvandlingen af lokalerne på Jernbanegade, som tidligere husede tapasbaren Snik Snak være helt færdige. Her åbner restaurantkæden Wokshop nemlig sin første afdeling uden for Sjælland, skriver Fyns.dk. 

”Vi skal nok nå det. Jeg har tidligere åbnet seks af de her restauranter, så jeg har efterhånden ret godt styr på, hvordan man gør,” siger Kenneth Heske, der åbnede sin første restaurant i 2000. 

Læs hele historien her.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne