Peberkværne, pyntegenstande og fødselsdagsflag. Det er blandt de ting, som kok og restauratør Umut Sakarya får stjålet fra sine tre restauranter i København. Af de gæster, der besøger ham, skriver DR.

”Jeg er sindssygt træt af gæster, der stjæler. Da jeg åbnede min restaurant Guldkroen, fik jeg 14 sæt salt- og peberkværne i sølv af en ven. Nu har vi tre tilbage. Det er fuldstændig latterligt”, fortæller Umut Sakarya, som flere gange ugentligt oplever, at inventar forsvinder fra hans tre restauranter.

DR har været i kontakt med syv danske restaurant- og barkæder, der tilsammen ejer 80 restaurationer over hele landet. Alle bekræfter tendensen med gæster, der tager mere end regningen med sig.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne