Meyers Kantiner kigger mod vest i ny satsning, skriver FødevareWatch.dk.

For nyligt åbnede kantineforretningen kontor på havnen i Aarhus for at komme tæt på de eksisterende og mulige nye kunder, der har adresse vest for Store- og Lillebælt.

"Vi har gennem de sidste mange år oplevet, at virksomheder i stigende grad påtager sig et ambitiøst samfundsansvar. Derfor stiller de også højere og højere krav til, at deres leverandører kommer med løsninger, der matcher deres CSR-profiler og bidrager positivt til målsætninger for bæredygtighed og bundlinje," udtaler Jens Andersen, direktør for Meyers Kantiner.

Har du fået læst?

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Aarhus Food Festival: Kom til Masterclass om kulinarisk kvalitet

Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi? Og hvor findes de bedste råvarer egentlig? En ny HORESTA Masterclass vil blandt andet fortælle, hvordan man objektivt kan tale om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne