Tre virksomheder er blevet fjernet fra Aalborg Kommunes leverandørliste, skriver Nordjyske Stiftstidende.

NORDJYSKE Medier har bedt om aktindsigt i kontrollen af de sociale klausuler, og her fremgår det, at selskaberne er røget af leverandørlisten efter, at revisionsselskabet PWC sidste år foretog en kontrol.

De tre leverandører er Bogø Sandwich, Nadias Sandwich og Café Lindholm. Ifølge kommunens notat har PWC i 2018, foretaget kontrol ved de tre 3 leverandører og " i den forbindelse er løn kontrolleret og sammenholdt med mindstelønnen i den mest repræsentative overenskomst (MRO).

”Vores branche er take-away, og dem vi konkurrerer med, de har ikke overenskomst”, siger Mario El-Hajj fra Bogø Sandwich.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Han skal få Jensens tilbage til fremtiden

Hvordan bringer man Jensens Bøfhus ind i fremtiden som en succesfuld restaurantkæde? Det skal Anders Nikolaisen svare på, som ny direktør for virksomheden. I det nye nummer af Visitor fortæller han, at kæden skal tilbage til rødderne.

Lille fremgang i hotelovernatningerne trods færre udlændinge

Havde de danske hoteller haft lige så mange norske overnatninger som sidste år i marts, så havde naboerne mod nord været det største udenlandske marked. Sådan forholder det sig dog ikke. Nye overnatningstal fra Danmarks Statistik viser et fald på hele 23,0 pct. i norske hotelovernatninger sammenlignet med 2018. Faldet i norske turister rammer særligt Region Nordjylland.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne