Køkkenhaven på Schæffergården i Gentofte dyrkes ved håndkraft og uden brug af kunstgødning. I køkkenhaven dyrkes grøntsager som salater, squash, babygulerødder, spinat samt krydderurter og blomster.

Ideen til Schæffergårdens egen køkkenhave er opstået i et samarbejde mellem Schæffergårdens direktør Peter Feddersen og initiativtager Daniel Diago, som står for dyrkningen af køkkenhaven gennem sin virksomhed, Den Gamle Køkkenhave.

Peter Feddersen fortæller:

”Ønsket om at have vores egen store køkkenhave har eksisteret længe. Den gode mad har altid haft en stor plads på Schæffergården og det betyder også, at kvaliteten af de råvarer vi bruger må være de bedst mulige. At kunne levere grønt fra egen jord til eget bord er en stor tilfredsstillelse for os alle og at kunne samarbejde med en ildsjæl som Daniel er en gave i sig selv. Det ligger os meget på sinde at sikre, at vi belaster miljøet mindst muligt, og et projekt som køkkenhaven er i allerhøjeste grad med til at forstærke og motivere os til dette arbejde fremover”.

Køkkenhaven skal forsyne Schæffergårdens Restaurant Wohlert med grøntsager. Herudover er køkkenhaven åben for salg til alle interesserede.

Se billeder fra køkkenhaven på HORESTAs Instagram.

Stor rekrutteringsdag hos Radisson RED Aarhus

I slutningen af første kvartal får Radisson RED danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus. Hotellet er det første af sin slags i hele Norden.

Postterminalen i Odense kan blive til hotel

Ifølge Fyens.dk er Park Street Nordicom i forhandling med både hotel og tech-virksomheder, der kan blive kommende lejere i postterminalbygningen i Odense. Dele af bygningen formentlig rives ned, skriver avisen ifølge ByensEjendom.dk.

124-årigt Herning-hotel skifter navn

Kort før jul fortalte hoteldirektør Poul Müller fra Hotel Corona i Herning Folkeblad, at hotellet kort inde i det nye år ville skifte navn. Det nye navn var ikke helt på plads på det tidspunkt, men det er det nu. Hotellet oplyser i en pressemeddelelse, at det nye navn bliver Herning City Hotel, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne