Køkkenhaven på Schæffergården i Gentofte dyrkes ved håndkraft og uden brug af kunstgødning. I køkkenhaven dyrkes grøntsager som salater, squash, babygulerødder, spinat samt krydderurter og blomster.

Ideen til Schæffergårdens egen køkkenhave er opstået i et samarbejde mellem Schæffergårdens direktør Peter Feddersen og initiativtager Daniel Diago, som står for dyrkningen af køkkenhaven gennem sin virksomhed, Den Gamle Køkkenhave.

Peter Feddersen fortæller:

”Ønsket om at have vores egen store køkkenhave har eksisteret længe. Den gode mad har altid haft en stor plads på Schæffergården og det betyder også, at kvaliteten af de råvarer vi bruger må være de bedst mulige. At kunne levere grønt fra egen jord til eget bord er en stor tilfredsstillelse for os alle og at kunne samarbejde med en ildsjæl som Daniel er en gave i sig selv. Det ligger os meget på sinde at sikre, at vi belaster miljøet mindst muligt, og et projekt som køkkenhaven er i allerhøjeste grad med til at forstærke og motivere os til dette arbejde fremover”.

Køkkenhaven skal forsyne Schæffergårdens Restaurant Wohlert med grøntsager. Herudover er køkkenhaven åben for salg til alle interesserede.

Se billeder fra køkkenhaven på HORESTAs Instagram.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

TV2/News satte fokus på nye hotelværelser og rekordsommer

TV2/News satte i morges fokus på, at hotelbranchen har haft en rekordsommer med 5,8 millioner overnatninger i månederne juni-august. Men indslaget handlede også om, at branchen ser ind i en tid med skærpet konkurrence på grund af en voldsom vækst i kapaciteten. Særligt i København.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne