Køkkenhaven på Schæffergården i Gentofte dyrkes ved håndkraft og uden brug af kunstgødning. I køkkenhaven dyrkes grøntsager som salater, squash, babygulerødder, spinat samt krydderurter og blomster.

Ideen til Schæffergårdens egen køkkenhave er opstået i et samarbejde mellem Schæffergårdens direktør Peter Feddersen og initiativtager Daniel Diago, som står for dyrkningen af køkkenhaven gennem sin virksomhed, Den Gamle Køkkenhave.

Peter Feddersen fortæller:

”Ønsket om at have vores egen store køkkenhave har eksisteret længe. Den gode mad har altid haft en stor plads på Schæffergården og det betyder også, at kvaliteten af de råvarer vi bruger må være de bedst mulige. At kunne levere grønt fra egen jord til eget bord er en stor tilfredsstillelse for os alle og at kunne samarbejde med en ildsjæl som Daniel er en gave i sig selv. Det ligger os meget på sinde at sikre, at vi belaster miljøet mindst muligt, og et projekt som køkkenhaven er i allerhøjeste grad med til at forstærke og motivere os til dette arbejde fremover”.

Køkkenhaven skal forsyne Schæffergårdens Restaurant Wohlert med grøntsager. Herudover er køkkenhaven åben for salg til alle interesserede.

Se billeder fra køkkenhaven på HORESTAs Instagram.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Trend: Umage partnerskaber med fødevarer

Yay Bouquet specialiserer sig i at skabe unikke og spiselige buketter. Buketter der er lavet af for eksempel kød, fisk og skaldyr, chokolade, frisk frugt og meget mere. Yay Bouquet tilbyder et bredt sortiment af de spiselige buketter indenfor kategorier som fruits & flowers, smoked sausages, sweet tooth, og der er sågar en burgerbuket, som kan skræddersys til en kundes præferencer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne