Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nu kan eleverne på Kold College snart eksperimentere på nye måder, fortæller underviser Morten Christensen i en artikel i Smag for Livet.

”Gastrolaboratorier er der endnu ikke så mange af på erhvervsskolerne, hverken i Danmark eller andre steder i verden. Historisk set er undervisning i videnskaben bag mad og madlavning nemlig noget, der er foregået på. universiteter. Men nu er tiden moden for at fremme et tættere samarbejde mellem de håndværksmæssige og videnskabelige uddannelser”.

Det forventes at GastroLab på Kold indvies ultimo juni 2019 og at der vil blive tilknyttet en lærer fra Kold til GastroLab.

Læs hele historien her.

Kold College vinder Young Chef 2025

Fire hold fra gastronomiuddannelser i hele landet dystede i smag, kreativitet og samarbejde – og Kold College trak det længste strå på hjemmebane til Young Chef 2025.

People & Culture Manager forløb 2026 - Vest

<b>People & Culture Manager forløb 2026 </b>
Forløb for Vest, 3. februar, 5 maj og 25 august
Uddannelsen er bygget op omkring fire moduler – et i hvert kvartal, alle dage fra kl. 9:00 – 13:00. 

People & Culture Manager forløb 2026 - Øst

<b>People & Culture Manager forløb 2026 </b>
Forløb for Øst, 2. februar, 4. maj og 24. august.
Uddannelsen er bygget op omkring fire moduler – et i hvert kvartal, alle dage fra kl. 9:00 – 13:00. 

Log ind