Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nu kan eleverne på Kold College snart eksperimentere på nye måder, fortæller underviser Morten Christensen i en artikel i Smag for Livet.
”Gastrolaboratorier er der endnu ikke så mange af på erhvervsskolerne, hverken i Danmark eller andre steder i verden. Historisk set er undervisning i videnskaben bag mad og madlavning nemlig noget, der er foregået på. universiteter. Men nu er tiden moden for at fremme et tættere samarbejde mellem de håndværksmæssige og videnskabelige uddannelser”.
Det forventes at GastroLab på Kold indvies ultimo juni 2019 og at der vil blive tilknyttet en lærer fra Kold til GastroLab.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt pubkoncept skal udvide Hooked-familiens rækkevidde
09-12-2025
-
Nyt navn skal styrke Meiningers brand i København
09-12-2025
-
Overskud halveret hos Hotel Svanen trods stærkt efterår
09-12-2025
-
Fastfoodchef: Smag slår klima i danskernes hverdagsvalg
09-12-2025
-
Hotel, rådhus og boliger: Eksperter advarer mod plan
09-12-2025
-
Herning og Sønderborg driver ny overnatningsvækst
09-12-2025