En ny skikkelse stiller sig ved roret i den danske del af kaffekæden Espresso House, der har været på udkig efter en ny direktør i de seneste måneder. Nu overtager Claus Purup Skovfoged efter Nickolas Krabbe Bjerg, som forlod jobbet tidligere på året for at blive adm. direktør i hotelkæden Brøchner Hotels, skriver FødevareWatch.dk.

Claus Purup Skovfoged kommer fra en stilling som kommerciel direktør i færgeselskabet Fjord Line. Han har tidligere været driftsdirektør i Jensens Bøfhus.

I Danmark tæller Espresso House 59 butikker, og kæden har en ambition om at ramme 85 butikker inden 2022. Baresso er siden 2015 ejet af det tyske investeringsselskab Jab Holding, som også ejer Espresso House, der er den største kaffekæde i Norden.

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Natlivsprofil bliver politisk chef i Rekom Group

Lars Børsting bliver boende i Næstved-området, selv om han fra årsskiftet skifter arbejdsplads fra Næstved bymidte til hele landet og måske en smule i Norge og Finland, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne