En ny skikkelse stiller sig ved roret i den danske del af kaffekæden Espresso House, der har været på udkig efter en ny direktør i de seneste måneder. Nu overtager Claus Purup Skovfoged efter Nickolas Krabbe Bjerg, som forlod jobbet tidligere på året for at blive adm. direktør i hotelkæden Brøchner Hotels, skriver FødevareWatch.dk.

Claus Purup Skovfoged kommer fra en stilling som kommerciel direktør i færgeselskabet Fjord Line. Han har tidligere været driftsdirektør i Jensens Bøfhus.

I Danmark tæller Espresso House 59 butikker, og kæden har en ambition om at ramme 85 butikker inden 2022. Baresso er siden 2015 ejet af det tyske investeringsselskab Jab Holding, som også ejer Espresso House, der er den største kaffekæde i Norden.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne