Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere danske hoteller har fokus på bæredygtigheden i den daglige drift. De benytter grøn energi, genanvender vand og affald, undgår madspild og arbejder målrettet på at opnå anerkendte miljømærker som Green Key, skriver Politiken.
Blandt dem Sinatur. Hotelkæden var den første i verden, der fik certificeringen Green Key. De har netop fremlagt deres ambition om at blive den første CO2-positive hotelkæde i 2030. Det betyder, at hotelkæden vil producere mere energi, end den forbruger.
”Det gør vi ved at investere mere i vedvarende energi, blandt andet vindmøller og solceller. Desuden benytter vi grundvand til fjernvarmen”, fortæller Kari Brandsgård, direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference i Vejle.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024