I går modtog Absalon Hotel Group WorldBlu certificeringen ”Freedom-Centered Workplace”. Absalon Hotel Group er en af blot 33 virksomheder, der optræder på WorldBlu List of Most Freedom-Centered Workplaces™  i 2019. Det er den eneste danske virksomhed og den første og eneste fra hotel- og restaurationsbranchen.

Certificeringen vækker stor begejstring hos Karen Nedergaard, Adm. Direktør, Absalon Hotel Group.

”Vi er så stolte af, at en lille familiejet hotelkæde gør sig bemærket. Certificeringen er med til at afmontere myten om, at det er dårligt at arbejde på hotel,” siger Karen Nedergaard, Adm. Direktør.

Hos WorldBlu er CEO Traci Fenton glad for endelig at se hotel- og restaurationbranchen repræsenteret på listen.

”Vi er glade for, at Absalon Hotel Group har vundet den prestigefyldte WorldBlu Freedom-Centered Culture pris - de første til at gøre det i hotel- og restaurationsbranchen. De former fremtidens arbejdskultur med deres frihedscentrerede snarere end frygtbaserede kultur, og det har stor indflydelse på deres medarbejdere, kunder og samfund” siger Traci Fenton, CEO, WorldBlu.

Ny direktør stoppet på kendt luksushotel efter få dage

I starten af september blev det kendte luksushotel Bandholm Hotel solgt til en gruppe erhvervsfolk, og Peter Bøgil, der har erfaring fra Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, blev præsenteret som ny daglig hoteldirektør og medejer, skriver EB.dk.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne