I går modtog Absalon Hotel Group WorldBlu certificeringen ”Freedom-Centered Workplace”. Absalon Hotel Group er en af blot 33 virksomheder, der optræder på WorldBlu List of Most Freedom-Centered Workplaces™  i 2019. Det er den eneste danske virksomhed og den første og eneste fra hotel- og restaurationsbranchen.

Certificeringen vækker stor begejstring hos Karen Nedergaard, Adm. Direktør, Absalon Hotel Group.

”Vi er så stolte af, at en lille familiejet hotelkæde gør sig bemærket. Certificeringen er med til at afmontere myten om, at det er dårligt at arbejde på hotel,” siger Karen Nedergaard, Adm. Direktør.

Hos WorldBlu er CEO Traci Fenton glad for endelig at se hotel- og restaurationbranchen repræsenteret på listen.

”Vi er glade for, at Absalon Hotel Group har vundet den prestigefyldte WorldBlu Freedom-Centered Culture pris - de første til at gøre det i hotel- og restaurationsbranchen. De former fremtidens arbejdskultur med deres frihedscentrerede snarere end frygtbaserede kultur, og det har stor indflydelse på deres medarbejdere, kunder og samfund” siger Traci Fenton, CEO, WorldBlu.

Endnu en fornem pris til berømt slot

Adeler-navnet er tæt knyttet til Dragsholm Slots historie, fra Cort Adeler, der var dansk-norsk søofficer og ikke mindst hans efterkommer Frederik Christian Adeler, der genopbyggede slottet i 1697, hvor slottet blev genskabt som et unikt barokslot, og i 1785 blev slottet omdøbt til Adelersborg indtil lensbaron Georg Frederik Otto Zypten-Adeler i 1868 genoptog brugen af navnet Dragsholm Slot, skriver SN.dk.

Riddere kårer Danmarks bedste bøfsandwich

Der er ingen i Danmark, der kan lave brun sovs og bøfsandwich som Rasses Skovpølser i Skanderborg. Det er konklusionen fra De Brune Riddere, der netop har kåret 'Danmarks Bedste Bøfsandwich 2019', fortæller TV2 Østjylland.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne