I går modtog Absalon Hotel Group WorldBlu certificeringen ”Freedom-Centered Workplace”. Absalon Hotel Group er en af blot 33 virksomheder, der optræder på WorldBlu List of Most Freedom-Centered Workplaces™  i 2019. Det er den eneste danske virksomhed og den første og eneste fra hotel- og restaurationsbranchen.

Certificeringen vækker stor begejstring hos Karen Nedergaard, Adm. Direktør, Absalon Hotel Group.

”Vi er så stolte af, at en lille familiejet hotelkæde gør sig bemærket. Certificeringen er med til at afmontere myten om, at det er dårligt at arbejde på hotel,” siger Karen Nedergaard, Adm. Direktør.

Hos WorldBlu er CEO Traci Fenton glad for endelig at se hotel- og restaurationbranchen repræsenteret på listen.

”Vi er glade for, at Absalon Hotel Group har vundet den prestigefyldte WorldBlu Freedom-Centered Culture pris - de første til at gøre det i hotel- og restaurationsbranchen. De former fremtidens arbejdskultur med deres frihedscentrerede snarere end frygtbaserede kultur, og det har stor indflydelse på deres medarbejdere, kunder og samfund” siger Traci Fenton, CEO, WorldBlu.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne