Der er gang i fadølshanerne hos pubkæden Old Irish Pub, der er ejet af et brødrepar fra Roskilde. Old Irish Pub kom ud af 2018 med et overskud efter skat på 16,5 mio. kr. Det er en stigning på 120 pct. i forhold til året forinden, skriver Finans.dk.

Resultatet betragtes som tilfredsstillende.

”Selskabets forventninger til fremtiden er positive med fortsat vækst i aktivitet og indtjening igen i 2019,” står der i det nye regnskab fra Old Irish Pub.

Brødrene Kristian Blak og Peder Blak ejer Old Irish Pub. Sidstnævnte er kædens adm. direktør.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Kromand: ”Mentaliteten har ændret sig”

HORESTA fortæller til Euroman, at det er deres indtryk, at det går okay for de finere kroer, som blandt andet satser på et højt madniveau, mens det for de mere værtshuslignende kroer er en anden snak. I en rapport om danskernes udespisevaner fra 2018 fremgår det også, at besøgstallene for eksempelvis caféer er stigende, mens de er dalende for værtshuse og diskoteker.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne