Receptionister fra størstedelen af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller og kokke- og tjenerelever fra samtlige a la carte restauranter herunder; Brasserie Murdoch på Phoenix Copenhagen, The Harbour på Copenhagen Island samt Tivoli Brasserie på Tivoli Hotel & Congress Center deltog i konkurrencen ”Årets Elev 2019 i Arp-Hansen Hotel Group”.

Der var sommerfugle i maven og spænding i luften, da de 3 vindere skulle kåres. Det var kulminationen på mange måneders intens forberedelse bl.a. skulle eleverne dyste i (en skriftlig eksamen), værelsestjek, rollespil og varekendskabsprøve.

Indbudt til aftenen var elevernes pårørende, koncernens samarbejdspartnere, leverandører samt kolleger fra hele koncernen, der hele aftenen kunne følge med i aktiviteterne på scenen i kongressalen. Aftenen bød blandt andet på liveshows på scenen for alle 3 faggrupper, i form af rollespil, live cooking og live cocktail show.

Aftenens dommerpanel bestod af Tine Bredmose, Leon Birdi, Dennis Strøbæk, Xavier Gras, alle med et stort og indgående branchekendskab.

Følgende elever blev kåret:

Årets receptionistelev:

Sabine Riegels Anthoni Bøllingtoft fra Copenhagen Strand

Årets tjenerelev:

Ninna Birch Rasmussen fra Phoenix Copenhagen

Årets kokkeelev:

Amalie Jakobsen fra Copenhagen Island Hotel

Konkurrencen er et led i Arp-Hansen Hotel Groups elevskole. Her får alle elever i deres elevtid et supplerende kompetenceløft sideløbende med deres praktikforløb i koncernen og teoretiske uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Hotelkæde efter direktørskifte: ”Det var et mismatch”

Scandic skulle tidligere i år bruge ny distriktsdirektør for kædens 13 hoteller i København og Østdanmark – vedkommende skulle afløse Søren Faerber, den hidtidige distriktsdirektør, der var blevet administrerende direktør for Scandic i Danmark.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne