Receptionister fra størstedelen af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller og kokke- og tjenerelever fra samtlige a la carte restauranter herunder; Brasserie Murdoch på Phoenix Copenhagen, The Harbour på Copenhagen Island samt Tivoli Brasserie på Tivoli Hotel & Congress Center deltog i konkurrencen ”Årets Elev 2019 i Arp-Hansen Hotel Group”.

Der var sommerfugle i maven og spænding i luften, da de 3 vindere skulle kåres. Det var kulminationen på mange måneders intens forberedelse bl.a. skulle eleverne dyste i (en skriftlig eksamen), værelsestjek, rollespil og varekendskabsprøve.

Indbudt til aftenen var elevernes pårørende, koncernens samarbejdspartnere, leverandører samt kolleger fra hele koncernen, der hele aftenen kunne følge med i aktiviteterne på scenen i kongressalen. Aftenen bød blandt andet på liveshows på scenen for alle 3 faggrupper, i form af rollespil, live cooking og live cocktail show.

Aftenens dommerpanel bestod af Tine Bredmose, Leon Birdi, Dennis Strøbæk, Xavier Gras, alle med et stort og indgående branchekendskab.

Følgende elever blev kåret:

Årets receptionistelev:

Sabine Riegels Anthoni Bøllingtoft fra Copenhagen Strand

Årets tjenerelev:

Ninna Birch Rasmussen fra Phoenix Copenhagen

Årets kokkeelev:

Amalie Jakobsen fra Copenhagen Island Hotel

Konkurrencen er et led i Arp-Hansen Hotel Groups elevskole. Her får alle elever i deres elevtid et supplerende kompetenceløft sideløbende med deres praktikforløb i koncernen og teoretiske uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sidste chance for at tilmelde sig Årets Kok 2020

Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne