Receptionister fra størstedelen af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller og kokke- og tjenerelever fra samtlige a la carte restauranter herunder; Brasserie Murdoch på Phoenix Copenhagen, The Harbour på Copenhagen Island samt Tivoli Brasserie på Tivoli Hotel & Congress Center deltog i konkurrencen ”Årets Elev 2019 i Arp-Hansen Hotel Group”.

Der var sommerfugle i maven og spænding i luften, da de 3 vindere skulle kåres. Det var kulminationen på mange måneders intens forberedelse bl.a. skulle eleverne dyste i (en skriftlig eksamen), værelsestjek, rollespil og varekendskabsprøve.

Indbudt til aftenen var elevernes pårørende, koncernens samarbejdspartnere, leverandører samt kolleger fra hele koncernen, der hele aftenen kunne følge med i aktiviteterne på scenen i kongressalen. Aftenen bød blandt andet på liveshows på scenen for alle 3 faggrupper, i form af rollespil, live cooking og live cocktail show.

Aftenens dommerpanel bestod af Tine Bredmose, Leon Birdi, Dennis Strøbæk, Xavier Gras, alle med et stort og indgående branchekendskab.

Følgende elever blev kåret:

Årets receptionistelev:

Sabine Riegels Anthoni Bøllingtoft fra Copenhagen Strand

Årets tjenerelev:

Ninna Birch Rasmussen fra Phoenix Copenhagen

Årets kokkeelev:

Amalie Jakobsen fra Copenhagen Island Hotel

Konkurrencen er et led i Arp-Hansen Hotel Groups elevskole. Her får alle elever i deres elevtid et supplerende kompetenceløft sideløbende med deres praktikforløb i koncernen og teoretiske uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne