Receptionister fra størstedelen af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller og kokke- og tjenerelever fra samtlige a la carte restauranter herunder; Brasserie Murdoch på Phoenix Copenhagen, The Harbour på Copenhagen Island samt Tivoli Brasserie på Tivoli Hotel & Congress Center deltog i konkurrencen ”Årets Elev 2019 i Arp-Hansen Hotel Group”.

Der var sommerfugle i maven og spænding i luften, da de 3 vindere skulle kåres. Det var kulminationen på mange måneders intens forberedelse bl.a. skulle eleverne dyste i (en skriftlig eksamen), værelsestjek, rollespil og varekendskabsprøve.

Indbudt til aftenen var elevernes pårørende, koncernens samarbejdspartnere, leverandører samt kolleger fra hele koncernen, der hele aftenen kunne følge med i aktiviteterne på scenen i kongressalen. Aftenen bød blandt andet på liveshows på scenen for alle 3 faggrupper, i form af rollespil, live cooking og live cocktail show.

Aftenens dommerpanel bestod af Tine Bredmose, Leon Birdi, Dennis Strøbæk, Xavier Gras, alle med et stort og indgående branchekendskab.

Følgende elever blev kåret:

Årets receptionistelev:

Sabine Riegels Anthoni Bøllingtoft fra Copenhagen Strand

Årets tjenerelev:

Ninna Birch Rasmussen fra Phoenix Copenhagen

Årets kokkeelev:

Amalie Jakobsen fra Copenhagen Island Hotel

Konkurrencen er et led i Arp-Hansen Hotel Groups elevskole. Her får alle elever i deres elevtid et supplerende kompetenceløft sideløbende med deres praktikforløb i koncernen og teoretiske uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen.

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne