Det går for langsomt! Sådan lyder den direkte opsang nu til arbejdsgiverne fra fagforeningen 3F København, der lige nu forhandler overenskomst på vegne af medarbejdere i 14 restauranter i Tivoli Food Hall, skriver TV2 Lorry. 

Planen var at forhandle om en aftale i januar eller februar, men parterne er endnu ikke blevet enige. Det skyldes blandt andet, at HORESTA, der repræsenterer stadeholderne i Tivoli Food Hall, og 3F København kun mødes en gang om måneden, mener formanden for sidstnævnte, Bjarne Høpner.

TV 2 Lorry har været i kontakt med HORESTA, der takker nej til at svare på Bjarne Høpners kommentar – dette med henvisning til, at organisationen ikke kommenterer på igangværende forhandlinger.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne