Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det blev den svenske kok Gabriel Hedlund, som I år kunne bære førstepræmien i kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem hjem, skriver Bornholms Tidende.
”Han var suverænt den af de fire kokke, som kunne få kødet til at smage, så man næsten græd”, begrundede kokken og madentreprenøren Claus Meyer førstepræmien.
Gabriel Hedlund, der er køkkenchef på den to-stjernede Michelin-restaurant Vollmers i Malmø vandt med i alt 316 point, i et tæt løb foran sidste års vinder Dak Winhangoen fra restaurant Kiin Kiin i København, som fik 310 point.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025