Siden det økologiske spisemærke blev introduceret for 10 år siden, er næsten 2600 private og offentlige spisesteder blevet certificeret med et ‘Ø’ i enten bronze, sølv eller guld, skriver DanskHandelsblad.dk.

Spisemærket er ikke gået ubemærket hen; heller ikke i udlandet, hvor blandt andre Norge og Sverige har indført deres egen version af konceptet. Lige nu er det dog særligt Tyskland, der har set sig lun på det danske økologifremstød.

”Tyskland oplever en høj efterspørgsel efter økologi, men det er ikke reflekteret i det tyske foodservicemarked. De trækker derfor på vores viden og erfaringer med det økologiske spisemærke”, siger jordbrugsøkonom i Fødevarestyrelsen Carmen Calverley, i en pressemeddelelse fra Det Økologiske Spisemærke, som Miljø- og Fødevareministeriet skabte i 2009.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt økologisk take away-sted er åbnet i Aarhus

Nogle gange er det bare rart at slippe for gryder og pander og hente sin mad et andet sted – og det er der nu endnu en mulighed for på Tordenskjoldsgade på Trøjborg. Her slog det nye take away-sted Kantina nemlig dørene op i slutningen af august.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne