Hver evig eneste dag melder 30.000 nye brugere sig under fanerne hos den danske madspildsapp Too Good To Go, der har sat sig selv det erklærede mål, at den vil være med til at skabe en verden uden madspild, skriver Børsen.

Men selvom der er god gang i brugertilslutningen, så kniber det endnu for Too Good To Go at tjene penge, viser regnskabet for 2018, hvor selskabet kom ud med et negativt årsresultat på 34 mio. kr.

Ifølge Mette Lykke, som er adm. direktør i madspilds- appen, er det dog lige efter bogen. Hun forventer, at Too Good To Go kan levere en tredobling af omsætningen i 2019, så der kan investeres yderligere.

Tredoblingen af antallet af solgte måltider gennem Too Good To Go skal drives af opstart i fem nye lande i 2019 samt et indtog i kantinebranchen fortæller Mette Lykke.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madklubben manifesterer sig i Esbjerg

Siden åbningen har Madklubben Esbjerg på de fleste hverdagsaftener bespist omkring 170 gæster, og flere i weekenderne, skriver Århus Stiftstidende.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne