Restauratør Kristian Fogh fra Den blå i Kolding udvider forretningen, skriver JV.dk.

Han overtager nu stueetagen i nabobygningen. Lejemålene bliver lagt sammen og åbner 1. november som den nye restaurant Den blå Del-Bar. Her bliver plads til 60 gæster, som kan gå om bord i delemad, populært kaldet tapas.

”Jeg synes, at der er et hul i markedet i Kolding i forhold til tapas, men jeg vi ikke åbne noget, hvor vi igen er bundet til gastronomi fra et bestemt land, som vi har gjort på Den blå. Så derfor bliver det dele-mad, vi serverer på det nye sted”, forklarer Kristian Fogh der har drevet Den blå på Lille Torv siden 2016.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne