Mens en historisk varm sommer sidste år og et stigende antal restauranter i et i forvejen konkurrencepræget marked pressede indtjeningen hos mange af landets restauranter – Michelin såvel som mere prisvenlige – fortsætter Henrik Yde Andersens asiatiske Kiin Kiin-imperium sit økonomiske eventyr med stort set ufortrøden kraft, skriver Børsen.

Det viser det nyligt offentliggjorte regnskab for 2018 i Kiin Aps, der indeholder langt størstedelen af Henrik Yde Andersens forretninger.

Bruttofortjenesten falder godt nok 3,3 mio. kr. til 31,1 mio. kr. i 2018 mod 34,4 mio. kr. i 2017, men på bundlinjen kommer selskabet ud medet overskud på 7 mio. kr. sidste år – blot 300.000 kr. mindre end rekordresultatet fra 2017 og langt mere end noget andet år.

Har du fået læst?

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Kassemester: Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival

I disse dag blæser musikken for 130.000 glade gæster på årets Roskilde Festival. Over 80 madboder og restauranter sørger for, at festivalgængernes sult og tørst bliver stillet i en fart. Det kræver logistik, hastighed og mange hænder, fortæller Lasse Peters, direktør for OnlinePOS, som leverer kassesystemet til alle festivalens spisesteder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne