Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mens en historisk varm sommer sidste år og et stigende antal restauranter i et i forvejen konkurrencepræget marked pressede indtjeningen hos mange af landets restauranter – Michelin såvel som mere prisvenlige – fortsætter Henrik Yde Andersens asiatiske Kiin Kiin-imperium sit økonomiske eventyr med stort set ufortrøden kraft, skriver Børsen.
Det viser det nyligt offentliggjorte regnskab for 2018 i Kiin Aps, der indeholder langt størstedelen af Henrik Yde Andersens forretninger.
Bruttofortjenesten falder godt nok 3,3 mio. kr. til 31,1 mio. kr. i 2018 mod 34,4 mio. kr. i 2017, men på bundlinjen kommer selskabet ud medet overskud på 7 mio. kr. sidste år – blot 300.000 kr. mindre end rekordresultatet fra 2017 og langt mere end noget andet år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024