Kaffekoncernen Starbucks lancerer et forsøg på en kaffebar i Gatwick Lufthavn i Storbritannien, hvor kunderne kan låne kopper i stedet for at få kaffen serveret i engangskopper, som bare bliver smidt ud. Det skriver The Washington Post ifølge FødevareWatch.dk.

Kopperne kan de smide ud i beholdere til formålet, inden de hopper på deres fly, hvorefter kopperne vil blive renset og brugt igen. Starbucks vil sætte 2000 kopper i omløb i lufthavnen.

Trend: 360-graders sanselig cocktailoplevelse

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om The Blue Bar, hvor det ikke kun er smagssansen, der bliver påvirket, når gæsterne får cocktails.

Nye medlemmer strømmer til grøn turismecertificering

Ansvarlighed vægter tungere og tungere, når erhvervs- og ferieturisterne skal vælge både destination, overnatnings- og konferencested. Turismens miljømærke, Green Key, viser vej til de mest bæredygtige i erhvervet og for nyligt er en række nye medlemmer kommet til ordningen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne