Noma er storfavorit til igen at blive verdens bedste restaurant, når restauranternes verdensrangliste, Worlds 50 Best Restaurants, bliver offentliggjort tirsdag eftermiddag i Singapore, skriver Berlingske.

Favoritværdigheden skyldes, at åbningen af det nye Noma 2.0 på Refshalevej har skabt ny interesse omkring restauranten, der som bekendt toppede listen i 2010, 2011, 2012 og 2014.

En tungtvejende årsag til Nomas favoritstatus er, at det fra i år kun har været muligt at stemme på restauranter, som ikke har vundet før. Jurymedlemmerne har altså ikke kunnet stemme på Nomas hårdeste konkurrenter.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne